Wtedy chyba wiarygodność Bumechu spadnie do zera, a kurs to strach pomyśleć. Ostatnie wydarzenia każą przypuszczać, że nic nie wyjdzie z tych wozów. To ostatnie Walne podzielone na 2 części też raczej by świadczyło, że nic z tego nie będzie. Prezes nawet jednym zdaniem nie wypowiedział się na ten temat. Dziwne. No i ta ucieczka z walnego w pierwszym terminie. Dziwne to wszystko.
Żebyś się nie zdziwił, chociaż nikomu tego tu nie życzę. Za 2 miesiące mają być produkowane pierwsze, modelowe wozy bojowe, a prezes nie ma nic do powiedzenia na walnym na ten temat. Coś tu się nie klei.
Powtarzasz jakies ploty z forum bankiera. Na razie czekamy na info kim są powołani czlonkowie RN. Jeżeli pytanie było to pojawi się espi z odpowiedziami i bedzie wszystko jasne
Jadzia Grenevie nabyła po 4,30 a sprzedała po 3,30 , wskoczyła na Bumech jak był po 38zł i wczoraj go sprzedała . Jadziu pisałem do ciebie na Grenewi byś dała sobie spokój z giełdą .
Jeśli nic nie wyjdzie z wozami bojowymi, to w zasadzie nic się nie stanie. To nie pierwsza taka sytuacja , że Bumechowi nie wychodzą planowane biznesy. Tu jest wiele ryzyk, i zarząd może sie powołać , że wlaśnie jedno z nich się ziściło i byznes padł. C^est la Vie.
Kolego widzę .że na forum spółki z Niewiadowa też tylko wyjesz i szlochasz. Wiem , wiem jaka rola taka dola czyli ( 0.20 groszy ) od postu. Ech co te pieniądze robią z tej młodzieży. Gdzie ten szacunek do siebie i honor.
No i ciągle kłamiesz, chociaż pisałam 5 razy, kupiłam za 3,9 sprzedałam za 3,5 i całe szczęście, że sprzedałam. Bumech kupiłam za 17, sprzedałam za 33. Zarobiłam w przeciwieństwie do ciebie.