• Uwaga : ALARM Autor: ~CzarnaLatarniaGamdev [91.94.106.*]
    Qubic Games zaprzestał działalność. Wkrótce przestanie istnieć.
  • Re: Uwaga : ALARM Autor: ~Dan [31.0.47.*]
    Są już od kilku lat w czarnej.....dziurze, wszystko ma swoją kolej i czas, oni już go nie mają. A niewykorzystane szanse, bardzo się mszczą.
  • Re: Uwaga : ALARM Autor: ~src [5.184.238.*]
    Nie boisz się konserwacji za te kłamstwa?
  • Re: Uwaga : ALARM Autor: ~Dan [31.0.47.*]
    Pisz do KNF, mam wystarczające dowody ,że zarząd swoimi decyzjami dzialal na szkodę spółki, trwoniąc kasę akcjonariuszy. Z wszystkich planów pozostał tylko sentyment i smród, no i ubrani akcjonariusze.
  • Re: Uwaga : ALARM Autor: ~src [5.184.238.*]
    Tak jest napisane że zaprzestał działaność. Te twoje "dowody" sobie możesz wsadzić między bajki bo tam jest ich miejsce. Wychodzą dema, wersje pudełkowe, qubic bundle robi na switch, ut ogarnia PGA na Steam a ty będziesz bredził że zaprzestali działalności? Jesteś sprytny inaczej
  • Re: Uwaga : ALARM Autor: ~vacarius [79.185.13.*]
    Chorongiewko gdzie twoje 5 zł ?
  • Re: Uwaga : ALARM Autor: ~src [5.184.209.*]
    W przyszłości. A gdzie twoja świetna spółka jujubee której nie można uczciwie zmieszać z błotem? Miałem co do niej rację. Bieda straszna. W poniedziałek oddaje ze stratą resztę gniota i wrzucam tu część tego kapitału. Z resztą poluje na okolice 2zl na oml i jak zwykle będzie brany projekt pod kolejnego wiedźmaka :) mam czas . Najpierw valor mortis i przesiadka ze wszystkim na cdp pod czwartą część :)
  • Re: Uwaga : ALARM Autor: ~yoda [195.88.86.*]
    skoro dowody masz, pisać do knf musisz
[x]
QUBICGMS -5,66% 0,75 2026-05-05 16:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.