nie bylo epsi a wiec uwazzaj co piszesz Zgodnie z artykułami 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation) zakazana jest manipulacja instrumentami finansowymi. Zakazaną manipulację stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pośrednictwem mediów, w tym internetu, lub przy użyciu innych środków, informacji, które wprowadzają lub mogą wprowadzać w błąd, w tym rozpowszechnianie plotek, w przypadku gdy osoba rozpowszechniająca te informacje wiedziała lub powinna była wiedzieć, że informacje te były fałszywe lub wprowadzające w błąd. Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.
Zakazane jest także zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego, które może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.
Czemu ??? A które z obietnic Prezesa z ostatnich 2-3 lat zostały spełnione ? No które? A brak komercjalizacji przez tak długi czas jednoznacznie wskazuje na brak jakiegokolwiek zainteresowania projektami.
A na miltonie to niby zrobili jakaś komercjalizację? Zauważam tylko podobieństwa.
Tam też cały czas naganiali na spadki a potem nagle cyk 3 sesje wzrost 300 %
Zamiast siać teorie Spiskowe ... radzę przyjrzeć się 10/2022. Kto kumaty wie co jest tutaj grane + pakiet z 9 września 2025 z dyskontem 27%. itd. Łączyć kropki... jak FED
No to połącz te kropki. Nie dla mnie, dla innych. Bo na chwilę obecną z kropek wychodzi tak, że nikt nie chce ID. O tym od żywności nie sensu wspominać, bo to stare jak świat i chętnego też nie było. Tumor może będzie działać lub nie. I tyle. Nie mają nic. W powietrzu kolejna emisja.
Na LT games był od początku spekułą Longterma i w tym celu powstał wiec można było liczyć kiedyś na pompkę, tu od początku była jedynie drukarnia i można liczyć jedynie na emisje akcji dla Leonarto niejakiego Pankiewicza i znajomków królika Mironka T.
No niestety dla mnie gadki spadamy na 3 zł a potem pompa 300% a nawet 500% w gore nie przemawia , bo to chyba nie o to chodzi..ostatni wywiad z Mironem mocno mnie zawiodl , wyglądał na mocno znudzonego, że musi powtarzać coś w kółko , stąd moje obawy ..obym się mylil...
Nie porównujcie LT Games do Genomteca. LT Games, jest w huuuu przewartościowana.
Żadna ze spółek nie generuje przychodów, tylko że LT zatrudnia 2 osoby. :-)
Genomtec zatrudnia 22. Więc coś ci ludzie muszą robić. Dopóki nie zaczną robić redukcji zatrudnienia, to jestem spokojny. Spółki krzaki, które jadą tylko na dotacjach i nic nie robią, zazwyczaj zatrudniają 1-2 osoby.
Zatrudnia, wydzielił spółki pod M&A, ogłasza kamień milowy w postaci taniej i szybkiej karty, a tu ucieczka? Sądzę, że to raczej spokojne skupowanie na panice przez średnich misiów, którzy w kilka dni zebrali kilkaset tys akcji po cenie nizszej prawie o połowę od emisji ABB. Spółce się nie pogarsza, a polepsza - wlatuja nowe patenty, zapowiadają granty nowe. Mają dwóch doradców do komercjalizacji... To oni się wszyscy biorą do niczego? wydmuszki? Wszyscy się nabrali, tylko grupa psychotycznych komentatorów ma rację i to jest zjazd do zera? Dużo bym dał zobaczyć miny sprzedających za kilka tygodni (pamiętajcie, że Tokarski nie przerzucił obietnicy dealu na 2026 tak, jak zrobił to w końcówce 2024).
I tutaj ADMIN puszcza plotkę, ale napiszesz coś na temat negatywnych działań pelikanów z UE treściwiej i jesteś zbanowany. Czy tak wygląda rzetelność? Uczciwość?