Hahaa, znaczy ze to może nie było do mnie:)
Przeżyje jeśli to czyściciel był skomplementowany, nie zaglądam tu dla poklasku tylko szczyptę normalności chce wnieść :)
Myślę o forumowiczu "realista". Co bardzo doceniam to wyjaśnianie wszystkich, ale tego znafcę prawa w szczególności, pięknie też wyjaśniłeś "szczerość" tych zatroskanych. Cały czas się śmieję, to forum jak w życiu....
Ja rzadko tutaj zaglądałem, teraz częściej bo tu już jest kabaret, leżę jak na stand upie Lotka. Tyle oszołomów nie było nigdy na żadnej spółce na tym forum.
Czyścicielu, daj spokój, nie przejmuj się ze to nie Ciebie doceniono :)
Na pewno gdzieś tam na świecie jest osoba która o Tobie ciepło myśli !!!
A ja zupełnie niechcący nickiem nawiązałem do Twojego nicku…nawet zmieniłbym żeby Cię tym nie martwic, tylko nie chcę dołączać do tych którzy zmieniają nicki jak rękawiczki.
Podpowiem jeszcze raz - jestem tu longiem, kibicuje wzrostom, a jedynie różnimy się tym ze opieram się na faktach (nie obiecuje tu żadnych wyraźnych redukcji długu układowego na przykład)
Nie wiem czy sie myle w kwestii redukcji, jest to mozliwe, ale cyfry sie nie skladaja bo zadluzenie jest na inne sumy niz bylo podane. Nie mam zadnego problemu z przyznaniem sie do niewiedzy lub tego ze nie mialem racji. Przyklejasz mi ustawicznie latki, jestem twoim glownym celem. Gdy kiedys napisalem ze czepiasz sie tylko longow zaczales tez pisac do szortow ale z wiekszym szacunkiem. To czy jestes longiem czy nie tego nie wiem. Cos deklarujesz ale tu jest wielu co wiele rzeczy deklaruje.
Np. Animator deklaruje od jakiegos czasu ze jest tu animatorem, a nawet Marcinem Wojewodka.
A co do doceniania, na prawde nie zalezy mi na ocenianiu przez losowe osoby w internecie.
Ja tylko jestem tu od tego zeby nie dac manipulantom zrobic swojej roboty. Poniewaz ja na prawde jestem tu inwestorem. Reszta to tylko teatr ktorego jestes czescia.
Co jak co, ale nie cierpię trolli. Trollowanie w wyrafinowanym towarzystwie uznawane jest za niegodne. Trawię nawet longów, nawet niewiernych negujących potęgę RSI... ale trolli - nie.