Sprzedaje? Chłopie.... Te kilka tys sztuk ? Gra za milion robiona kilka lat?
Wszystko rozumiem ale tak zakrzywić rzeczywistość to trzeba mieć spore problemy z percepcją lub zwyczajnie oszukiwać
Zostało mi 5k sztuk. Gdyby jakimś cudem w weekend coś z tej kompletnej klapy jednak wyszło. Jak nie to w poniedziałek ostatnie 5k i papa
A niesmak zostanie. Ponad 5 lat czekania. Cud że uśrednilem koło złotówki i miałem niską średnią i to co poszło powyżej 2 i w w czwartek po 1.8 równoważy to co oddaje nawet dzisiaj
Ja serio liczyłem na 500peaku lub wyżej. Te 134 to przecież dramat
Ja nie sprzedałem nic.Myślę że ocenili sprzedaż w pierwszym miesiącu na 200k USD przychodu.Prr tej cenie to jakieś 10 k kopii.Jakieś 3 k już sprzedali.Dociągną w miesiąc spokojnie do 10 k
Do 3-4 mln jak za firmie z takimi przychodami to i tak dużo. Jakbyś miał przejąć jujubee to ile byś dał ? 7mln ? To tanio za coś co balansuje na granicy rentowności? Podaj tu wyniki z ostatnich 5 lat. Chodzi mi o sumaryczny zysk.
Spójrz na qubic games. Kapitalizacja 12 mln a mają masę gier. Właśnie w tym momencie ecognomix na steam sprzedaje się lepiej od dark moon apeak graczy jest podobny. Gra która wyszła rok temu. A jest ciągle sprzedające się bang on balls, frozenheim i masa mniejszych gier. Mówię tylko o Steam a mają jeszcze switch, ps, Xbox
W tym roku ma.wyjsc everdream village który jest na ten moment 100 pozycji wyżej niż był dark moon w dzień premiery. Więc samo everdream village da więcej niż dark moon a gdzie ecognomix, gloomy eyes, bang on balls, tools up, arise i masa gier na switch....
Dlatego qubic jest zbyt tani a jujubee na ten moment zbyt drogi mimo że ogólnie spółka jest mało warta.
To nie płacz tylko pełne rozczarowanie. A za 2 tyg to będzie tu poniżej zeta i wtedy będziesz oddawał ze stratą
Miałem średnia 1.59 więc ten pakiet ok 2.3 co oddałem w miarę zrobił robotę. Później w czwartek patrzyłem na statystyki i estymacje były niecałe 30k kopii w miesiąc co jest ogólnie słabym wynikiem ale gdyby tyle było to byłby sukces dla spółki. Na ten moment już jest pewne że taki wynik nie jest osiągalny nawet w 3 miesięce. Chyba że coś się zmieni. Ale ja wolę już tego gniotka nie mieć. W poniedziałek raczej dalszy zjazd na 1.2