• Walne Autor: ~Pablo [185.174.155.*]
    Wiadomo czy coś ważnego dziś na tym walnym będzie? Czego się spodziewać?
  • Re: Walne Autor: ~Zeus [37.30.48.*]
    zarejestruj się, bądź, to się dowiesz... pytasz bardziej bo nuda czy naprawde wierzysz że ktoś podsunie ci spis treści Walnego? podpowiem jednak bo widze żes niekumaty a dojny, że tutaj https://www.bankier.pl/wiadomosc/NIEWIADA-W-Wprowadzenie-na-zadanie-akcjonariusza-zmian-do-porzadku-obrad-Nadzwyczajnego-Walnego-Zgromadzenia-zwolanego-na-dzien-31-pazdziernika-2025-roku-9024156.html w pdf-ach masz rozpiskę - no ale do tego komórek trzeba a nie smartfona ...
  • Re: Walne Autor: ~Pablo [185.174.155.*]
    I po co te epitety? Zapytałem grzecznie. Czytałem te informacje, ale może przy robieniu komuś *oda podsłuchałeś jakieś nowe info ;) I na przyszłość grzeczniej.
    nie bądź śmieszny - zakładam że sa na bankierze osoby majace sporo papiera niewiadowa ale nie sądze aby na forum otwartym, znanym mocno z tego że jest "bagniste i szambiarskie" chciał wynurzać sie merytorycznie i mocno prawdziwie co do nie przemyśleń własnych a "spółkowych kierunkó" - ochłoń...
    a ż eepitety? przyzwyczaj się - jestes na dnie to się z mułem zapoznaj ;)
  • Re: Walne Autor: ~Pablo [185.174.155.*]
    Po to jest to forum żeby wymieniać się informacjami i spostrzeżeniami. Słyniesz z tego, że konfabulujesz. Utwierdzam się tylko w przekonaniu, że jesteś smutnym chłopcem z piwnicy :)
    to tak jak z brzydka ale bogata babą - nikt jej nie kocha ale żenić każdy - jako chłopiec z piwnicy jestem poważany wśród swoich jako udziałowiec w przesięwzięciach - bo a to impreze zrobi za swoje, a to obiad, a to dziewczynki - lubic nie lubią ale szanuja bo kase ma ;) - reszta mnie nie rusza, a na forum tym bardziej cudze zdanie sam wiesz co...
[x]
NIEWIADOW 2,89% 13,52 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.