Co kwartał. Ale jednocześnie za 12 dni publikują wyniki za 3 kwartał, a przy tej okazji podają też przybliżone przychody za kolejne miesiące tj. np. za październik. Wiec najpóźniej na konferencji poznamy przychody TH za październik.
Też jestem optymistą, ale z tym wzrostem 100% mdm do jednak przesadziłeś. To by znaczyło przychody z TH w październiku 3,6 mln zł, w listopadzie 7,2 mln, a w grudniu 14,4 mln. Grubo nierealne. Chyba, że miałem na myśli wzrost 100% mdm jedynie w październiku. To możliwe, choć mało prawdopodobne, ale to przede wszystkim mało istotne. Wolałbym strategię, która zapewni wzrost w długim okresie, nawet jeśli byłby dużo niższy niż te 100%. A przede wszystkim, bardziej interesuje mnie stosunek tych przychodów do kosztów. Ale jak już napisałem na wstępie, jestem optymistą. Nie tylko w kwestii TH, ale przede wszystkim FC i HC. Jeśli zarząd nie ściemniał, to poprawa przychodów w H2 przy kontroli nad kosztami może dać 100 mln zysku netto w 2025 roku. A to ponownie pozwoli na wypłatę sowitej dywidendy, a przede wszystkim uprawdopodobni powtarzalność tego poziomu zysku przez kilka kolejnych lat, a to z kolei uczyni kurs poniżej 150 zł bardzo niedoszacowanym.