dziś ktoś tu chce Mnie uwalić ? :)))))))))))))))))) to zobaczymy kto będzie górą :)))))))))))))))))))))))))))) mam kase na bilety spoko :))))))))))))))))
ostatni Dzień tu jestem na tym forum :))))))))))))) nie będę zajmował miejsca tym co tupią nogami by być górą ze swoim naganianiem :)))))) przyznaję że bawiłem się dobrze :))))))))))) teraz nie będzie czasu bo czas zacząć intensywnie inwestować , oczywiście nie tylko na tej spółce ? :)))))))))))))))))))))) życzę powodzenia mistrzom obsugi klawiatury . Szkoda że zamiast wróżyć nie inwestują ? tylko bredzą na forum :)))))))))))))))))
no to teraz naczelny naganiacz będzie miał radochę , będzie zmieniał nicki , i pisał sam do siebie . Ja tu tylko czasami czytam nie polenizuje z kimś kto ma jako inwestycję klawiaturę ! Ale czasmi zjawi się ktoś, i napisze coś z sensem . Mimo wszystko szkoda kabaretu , a idą święta, i relaxs byłby wskazany hi,hi .
Dnia 2025-10-31 o godz. 12:00 ~Gienek napisał(a): > no to teraz naczelny naganiacz będzie miał radochę , będzie zmieniał nicki , i pisał sam do siebie . Ja tu tylko czasami czytam nie polenizuje z kimś kto ma jako inwestycję klawiaturę ! Ale czasmi zjawi się ktoś, i napisze coś z sensem . Mimo wszystko szkoda kabaretu , a idą święta, i relaxs byłby wskazany hi,hi .
SPOKO :)) jak przyjdzie czas na ........ :)))))))))))))))))) to się może pojawię :))))))))))))))))) Pozdro.
Porozmawiam z moim znajomym prawnikiem. IP jest znane, bankier musi przechowywać x lat (koncowke) I dostawca internetu. Jak nie będzie to +100k to pomyślę.