Nie spodziewałem sie ,że aż tak pojadą.Była mowa o dwóch osobach a tu i fotowoltaika i bank.Wszystko sie spina.Zobaczymy jaki będzie efekt,ale to są za poważne osoby ,żeby wchodziły w coś niepewnego.Dlatego spokojnie czekam na rozwój sytuacji.
Sprzedaż Bumechu ze stratą to chyba najgłupsza rzecz jaką byś teraz zrobił. Chyba, że dzisiaj zaryzykujesz, że może za 1-2 dni odkupisz ciut taniej. Bo może tak być, że kurs jeszcze zejdzie. Nie wydaje mi się jednak aby zszedł poniżej 25zł. Później pewnie będzie znów mega odbicie. A im bliżej pokazania wozów (1 kwartał) jeśli będzie jeszcze jakiś przeciek do prasy to już w ogóle będzie szał.
1 kwartał to już 2026 rok i dopiero tak ja uważam, że kurs będzie szedł do góry. A w tym roku jeszcze zobaczymy 24 zł. Zobacz jaka stopa zwrotu procentowa jest za 3 miesiące i jaka za ostatni rok za akcję
Zmiany są konkretne i informację jakie zostały podane na zgromadzeniu dlatego trzymać się mocno i nie dać wyleszczyc .......Bo to tylko kwestia czasu jak kurs poszybuje mocno w górę ........A jak wiemy kolejne infa już w drodze i będzie ich sporo do końca roku jak i w przyszłym roku ........