Możemy zapomnieć o wzrostach, takie moje zdanie. Kurs jest trzymany za twarz. Jak wyemitują te resztki co zostały z uchwały to dopiero dostaniemy info co tam tak naprawdę się dzieje.
Nadal uważam, że sytuacja w spółce się odwraca. Po prostu nie wiem kiedy kurs to nadrobi, na pewno nie w momencie jak każde wybicie spotyka podaż i to nadmiarową jak na moje oko.
Coopera obejmuje sobie tanio akcje i nikt nie ma pretensji bo przecież emisyjna ledwo niżej niż rynkowa. Ciekawe czy to nie oni tak kombinują na arkuszu? :-)
Ale kombinujesz... emisje na Pure 5x nizej niż cena rynkowa a tu tylko lekko wyzej od emisji
Po prostu tu nikt nie wierzy i nie kupuje bajeczek Anny i spolki
Oczywiście, bo potrzeba konkretów, najlepiej w umowach. Natomiast w raporcie wspomnieli że umowy podpisane do momentu raportu to przychód ponad 5 mln pln.
Niespotykane na awm.
A kto wie ile podpisali takich umów jeszcze? A gdzie w tym jeszcze rynek EU na który też przyjdzie pora?
Moim zdaniem upside jest o wiele większy niż downside bo downside wyznacza inwestorzy którzy włożyli kilkanaście milionów w to przedsięwzięcie i mają swoich ludzi w zarządzie jak i w RN.
Pani Anna jest od tego żeby im wszystko przekazać + zna procedury i stare tematy.
Natomiast tzw tranzycja też nie będzie trwać wiecznie, zapewniam.
Nie ekspertka ale nie można jej odmówić znajomości tego co się działo w awm, kontaktów itd.
Natomiast w końcu potrzebny będzie ktoś kto to pociągnie w ramach spółki która zaczyna sprzedawać.
To nie będzie ona moim zdaniem.
Ale to tylko moje zdanie, ty jedyne co wyśmiewasz, argumentów brak.