• Target: 50 grocholi Autor: ~DzikuSS [178.42.65.*]
    Lub niżej...
  • Re: Target: 50 grocholi Autor: ~Nowy [178.235.232.*]
    Przecena większa niz te 25 procent które jest na gierce. Po premierze Kurska w dwa dni kurs spadł 50 procent i jak widać teraz zapowiada się podobnie. Tyle lat robili gierke i wyszła taka klapa ? Może długoterminowo będzie z tego jakis zysk a dzisiaj poprostu spekula ucieka ? Tak czy siak ktoś te akcje dzisiaj odebrał więc może liczy na wybicie pod info o sprzedazy ? Aż trudno uwierzyc że rynek tak panicznie zareagował. Co w takim razie z ta spółka jest nie tak że wychodzi im taka kicha ? Na dostatek FF jest wysoki więc pole dla spekuly jest dużo.
  • Re: Target: 50 grocholi Autor: ~Bzzz [109.207.97.*]
    Dokładnie tak, spekuła jeszcze kilka dni temu naganiająca na miliony kopii właśnie ucieka. Pocieszające jest to, że jeśli ktoś sprzedał to znaczy, że ktoś inny kupił więc cały czas są tu ludzie wierzący w sukces. Druga sprawa to wolumeny- nie są duże, większość jednak trzyma akcje i spokojnie czeka na rozwój wypadków więc można założyć, że większość akcjonariuszy liczy na pozytywne informacje. Wracając do wolumenów dzisiaj wystaczyło 100k żeby zbić kurs o kilkanaście %, kolejne 150k żeby dobić do -20%, to naprawdę niewiele, tak na dobrą sprawę jest to obrót do zrobienia przez jednego kółkowicza więc w razie dobrego info w drugą stronę też potrzeba będzie naprawdę niewiele. Cierpliwości, skoro RP1 potrafili sprzedać w ponad 100 tysiącach kopii to w przypadku DM również powinno to być w zasięgu, a taki wynik to dla jujubee kilkaset % zysku. Tak więc nie panikować i nie dać się wyleszczyć zanim spółka nie poda info o sprzedaży.
  • Re: Target: 50 grocholi Autor: ~Fred [37.31.40.*]
    -25% po takiej premierze to najniższy wymiar kary. Powinno być-50%. Ale jest szansa, ze jutro tak będzie.
    6 lat tworzyć gre by gralo w nią 100 osób XD
  • Re: Target: 50 grocholi Autor: ~Graty [85.76.144.*]
    Przecież ta spółka to scam! Lata wodzenia za noś i karmienie kolejnymi emisjami. Trzeba być niedorozwojem żeby tego nie zauważyć. Poza tym inne dzieła tego studia już powinny zapalić czerwoną lampkę w głowie. Lata temu spekulowałem na tych akcjach ale od jakiegoś czasu gaming nie jest grany więc i ja olałem tego śmiecia
  • Re: Target: 50 grocholi Autor: ~Rotfl [193.42.98.*]
    To czemu nie jestes konsekwentny i tu jestes? Ja na spolki co nie mam akcji albo nie chce kupic nie wchodze.
  • Re: Target: 50 grocholi Autor: ~Rotfl [193.42.98.*]
    Robili gre dlugo bo pewnie nie mieli kasy i robili tez jakies inne gry. Wydali na ta gre milion. Chocby robili ja i 100 lat to rachunkow nie zmienisz. Kosztowala milion i musi sie zwrocic milion.

Kursk to byla wycena spolki duzo wieksza, gra z duzo wiekszym budzetem i miala gorszy peak i byla posmiewiskiem. Przy tej wreszcie sa dobre perspektywy. Rozumiem ze chcesz nabrac do koszyczka jak najtaniej ale sie osmieszasz.
  • Re: Target: 50 grocholi Autor: ~ben [178.43.210.*]
    spokojnie, zaraz odbije, już za 5 lat Dark Moon 2 z, jak nazwa wskazuje, 2 mln budżetu i peakiem po premierze równym 200
    po drodze jeszcze ze 3 emsje
[x]
JUJUBEE 5,26% 1,00 2025-11-13 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.