• I bujanie na mikroobrotach Autor: ~Typ [185.241.196.*]
    Jw
  • Re: I bujanie na mikroobrotach Autor: ~Eryk [188.146.4.*]
    Nie widzisz, że krążą pakiety? Nie wiesz kiedy to sie dzieje?
  • Re: I bujanie na mikroobrotach Autor: ~StarszyPan [188.146.4.*]
    Tu idzie o coś gra. Poszła emisja, była pożyczka, latają duże pakiety, jak na NC to bardzo duże. Spekuła tu jest obecna na 100% i coś szykuje. Kurs jest "zadbany" trzymany na odpowiednim poziomie. Za długo jestem na bananie, żeby tego nie widzieć. Nie wiem w którą stronę to pójdzie ale coś sie tu na pewno stanie i może być bardzo ciekawie.
  • Re: I bujanie na mikroobrotach Autor: ~zorro [91.123.181.*]
    Dnia 2025-11-05 o godz. 18:54 ~StarszyPan napisał(a):
    > Tu idzie o coś gra. Poszła emisja, była pożyczka, latają duże pakiety, jak na NC to bardzo duże. Spekuła tu jest obecna na 100% i coś szykuje. Kurs jest "zadbany" trzymany na odpowiednim poziomie. Za długo jestem na bananie, żeby tego nie widzieć. Nie wiem w którą stronę to pójdzie ale coś sie tu na pewno stanie i może być bardzo ciekawie.

chłopczyku, lataja pakiety jak piszesz, bo ludziska robia optymalizacje podatkową i tylko tyle.
  • Re: I bujanie na mikroobrotach Autor: ~StarszyPan [188.146.4.*]
    Jaka optymalizacja podatkowa? Po pierwsze jest początek listopada a po drugie te akcje niedawno latały po 50 gr? O czym ty piszesz?
  • Re: I bujanie na mikroobrotach Autor: ~amator [89.25.192.*]
    Toś teraz dał czadu.
    A w tamtym roku nie robili optymalizacji,a dwa lata temu też nie jak obroty były po 100 zł tylko teraz nagle pojawił się NST do robienia optymalizacji.
    Proszę Was
[x]
NESTMEDIC -1,35% 0,73 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.