• jutro nadejszło Autor: ~Zeus [37.30.48.*]
    kuniec patrolu
  • Re: jutro nadejszło Autor: ~Zeus [37.30.44.*]
    w końcu cos pykło.
  • Re: jutro nadejszło Autor: ~Mroczny [46.238.100.*]
    Wyzbierali wszystko, pytanie co dalej. Wyjdzie konkret espi? Czy może zaraz poubierają i znowu zjazd
  • Re: jutro nadejszło Autor: ~Tymczasowy1997 [178.235.183.*]
    Ja myślę, że wzrost może być skorelowany z infem Spółki na FB, i wizytą przedstawicieli Konfederacji. Można mieć różne zdanie na temat Konfy, ale nie są oni w rządzie i raczej, przynajmniej z tego co mówią, interesują się polską obronnością. A to 3 siła polityczną w Polsce. Poza tym enigmatycznie zawarli info o pokazaniu statusu budowy fabryki amunicji. Czyli dzałają.
  • Re: jutro nadejszło Autor: ~Mroczny [46.238.100.*]
    O konfie to pisałem tu 2 tygodnie temu :) Rośnie, bo spekuła zaczęła skupować na wyższych poziomach i ulica to podchwyciła. Pytanie, czy idzie to pod espi (safe) czy mamy już koniec wzrostów
  • Re: jutro nadejszło Autor: ~TakZapytam [31.183.168.*]
    Dnia 2025-12-01 o godz. 12:40 ~Tymczasowy1997 napisał(a):
    > Ja myślę, że wzrost może być skorelowany z infem Spółki na FB, i wizytą przedstawicieli Konfederacji. Można mieć różne zdanie na temat Konfy, ale nie są oni w rządzie i raczej, przynajmniej z tego co mówią, interesują się polską obronnością. A to 3 siła polityczną w Polsce. Poza tym enigmatycznie zawarli info o pokazaniu statusu budowy fabryki amunicji. Czyli dzałają.

Ale pod którego z konfy to idzie ,
    co wy już nawymyślacie , żeby tylko wtopić ludzi.
    A co wspólnego ma Konfederacja do finansów i do uzbrojenia Wojska RP.
  • Re: jutro nadejszło Autor: ~Tymczasowy1997 [178.235.183.*]
    A co, sprzedałeś poniżej 12 i próbujesz zaklinać rzeczywistość?aklinać rzeczywistość?
  • Re: jutro nadejszło Autor: ~TakZapytam [31.183.168.*]
    Dnia 2025-12-01 o godz. 13:32 ~Tymczasowy1997 napisał(a):
    > A co, sprzedałeś poniżej 12 i próbujesz zaklinać rzeczywistość?aklinać rzeczywistość?

Jednak tutaj jest Szarlataneria .
    Nigdy nie spowiadałem się kupiłem sprzedałem moja sprawa , nie lubię jak się kantuje , tych
    którzy nie są obeznani z tymi kłamstwami .
  • Re: jutro nadejszło Autor: ~Marko [89.231.210.*]
    ~TakZapytam - wracaj do mamy się wypłakać , bo zmyślasz ...
[x]
NIEWIADOW -6,03% 12,78 2025-12-02 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.