Czy kurs perły zaczyna dyskontować koniec korekty na BTC ? Pięknie zaczyna zawijać do góry
BTC.V (+0.18%) - Bitcoin Cryptocurrency USD - Stooq https://share.google/MmEhAWcIy2NmikmHd
Gwoli ścisłości mają 4
Normalnie potentaci buahahaha a tutaj tacy odklejeńcy jak aaa piszą o 100 plan za akcje :D
To samo w sobie pokazuje że tutaj akcjonariat jest na poziomie przedszkola …
Mają 4,5 zdaje się , spólka bez długu akcji w obrocie 3 bańki. Jak na NC to perła jest . Wiem ,że nie interesują was akcje i siedzicie tu charytatywnie ha ha
Polityczny przecież wiesz że nie mogą nic zrobić póki nie zmienią zapisu w KRS… Więc to że chciałeś sprzedać za 1,3 dwa tygodnie temu, a wczoraj piszesz że już za 1,4 to zobacz jak to się dzieje. A ty tylko napisałeś a spółka musi zrobić to administracyjnie, potwierdzonymi zapisami, a nie o tak na gębę. Wiem to nie twój świat a tak działają procedury.
BTC zaczyna odbicie , dziś znowu do góry czas oddzielić prawdziwych mężczyzn od chlopców nadchodzi giga rajd . Leszcze z peronu odsuncie się bo tgv rusza i jeńców nie bierze
Gdyby to bylo takie piękne to pojawilby sie ktos nowy w akcjonariacie co wywaliloby kurs na grube złotówki a mielismy tu wywalanie akcji przez pol roku bo nie bylo zainteresowania orzez głównego tzn 2mln sztuk spowodowalo soadek z 6zl na grosze!
Dokładnie, gdyby kupili ze 10 najlepiej ze 100 sztuk to byloby na co popatrzeć a tak to jest tylko obietnica, ktora główny udzialowiec sprzedawał za grosze.
Według mnie to nie było tak że główni udziałowcy sprzedawalni za grosze wydje mi się ze Hanover w dłuższej perspektywie będzie chciał przejść na rynek główny GPW ale żeby przejść to trzeba spełnić 2 warunki tj.kapitalizacja spółki musi wynosić min.48 mln złotych a ff musi być min.15 procent i żeby ten FF 15 procent osiągnąć główni akcjonariusze musieli zejść poniżej 5 procent. Bo policzmy Hanower docelowo bedzie miał 8,4 mln akcji co daje 78 procent w akcjonariacie a FF wtedy 22 procent i wszystko sie zgadza FF jest wiekszy niz 15 procent a wtedy gdy D.Sukacz i Fundacja Rodzinna miałyby po 5 procent w akcjonariacie to w takim wypadku FF wynosiłby 12 procent i nie spełniliby jednego z warunków przejścia na rynek glowny gpw.I to jest główny powód sprzedaży akcji przez D. Sukacza i Fundację Rodzinną Nowaka .Hannover bedzie się z czasem ubiegał o przejście na rynek główny i mysli perspektywicznie.To są oczywiście moje przemyślenia i mogę się mylić ale jest duże prawdopodobieństwo że tak właśnie było.
4,5 bitcoina to niewiele lecz przy założeniu ze będzie ich setki i ze będzie rosło to te akcje moga byc warte krocie a malo ktobwidzi tu okazję. Dlaczego?
Jednak kupno akcji za grosze gdy główny wywalał i mało kto miał w takiej cenie bylo okazją? Kto wie może są chętni do realizacji zysku 20-30% lecz to jest może kilku a reszta ma wyżej i kto wie przyszłość wg tego co wiemy może być zyskowna?
Najlepsze info byłoby takie że ktoś kupił więcej niż 5% no i zakup kolejnych bitcoina po taniości - tylko kto wie kiedy jest tanio? Trzeba mieć kilka akcji i tyle.
Wystarczy, ze jest kilku udzialowcow majacych po 4,99%... A jesli jest ich np 10 to akcji w obrocie za duzo nie ma....
Moim zdaniem rajd jest blizej niz sadzilem wczesniej... W tym miesiacu 2 zl z przodu!
2 zl to minimum poczciwosci a z wykresu to 6zl bo dlaczego ma nie byc 6zl jak juz kilka razy bylo tzn 2 a teraz zaczyna sie dopiero trend do nieskończoności? Ktos wszedl w spolke nie po to by zarobic 100% a akcje kupili po 2zl oni beda chcieli zarobic setki i tysiace procent tzn. Tak mi sie zdaje.
leszczezperonu jak spadało pisali trzydzieści groszy a teraz kurs odbił uszy czerwone od mrozu zimno gile z nosa cieknął iskowyt na peronie ha ha a dzisiaj BTC dalej w górę leszczjuż wie ze przegrał to wyje
If mortadela żle wam się wydaje Hanower chce kupować obligacje jak najtaniej nie mają w tym interesu żeby akcjie były drogie bo i tak ich nie będą odsprzedawać ciolki kartoflane jutro duzy minus pozarabiali po 30% czas zrealizować zyski.
jak obejmujesz akcje to po to żeby spadały czy rosły ? minus to masz w oczach idz do takiego lekarza od oczu i nie martw się przecież nie chcesz tych akcji