Witam, czy ktoś się orientuje dlaczego skup akcji tak spadł? Myślałem, że spółka zwiększy skup w związku z duży obrotami, które były jakiś czas temu, a tutaj kompletny zastój. Jakieś przypuszczenia? Wydaje mi się, że jest parę milionów zostało do wykorzystania z ostatniej puli przeznaczonej na skup.
kasa na skup już się skończyła, górny pułap 35zł już blisko, może ktoś prowadzi rozrachunki ile im kasy zostało na skup, ale myślę, że jest to raptem parę milionów w porównaniu do tego co wydali, wiec albo skup za chwile bedzie zakończony albo ogłosza nowe warunki skupu dorzuacając coś do puli i być może znowu będzie jakieś wezwanko skoro dywidendy ciągle brak
Dziwne jest to co się dzieje. Mają już ostatnie szanse żeby skupić poniżej 35zł zgodnie z uchwałą a tego nie robią. No chyba, że właśnie o to chodzi, że planują w najbliższym czasie podnieść ten limit.
jakiej logiki oczekujesz ? były skupy, można było się "docenić" za lata cierplwiości, teraz skoro nagle reko spółka dostała PIERWSZY raz wysokie (poprzednie to zawsze był śmiech na sali:)), to skąd się bierze stado i oczekuje, że będą za nich kupować. Kto chce i docenia to kupuje, lub sprzedaje.. Droga otwarta, skoro chcecie zarobić to śmiało, zostało z betonowego (przewielkiego) pakietu niewiele, najlepsze tygodnie roku zostały, bo od stycznia już tylko nowa (oby) kursowa rzeczywistość,