• skup akcji Autor: ~robert [212.75.115.*]
    Witam, czy ktoś się orientuje dlaczego skup akcji tak spadł? Myślałem, że spółka zwiększy skup w związku z duży obrotami, które były jakiś czas temu, a tutaj kompletny zastój. Jakieś przypuszczenia? Wydaje mi się, że jest parę milionów zostało do wykorzystania z ostatniej puli przeznaczonej na skup.

• Re: skup akcji Autor: ~Pusto [85.195.83.*]
    kasa na skup już się skończyła, górny pułap 35zł już blisko, może ktoś prowadzi rozrachunki ile im kasy zostało na skup, ale myślę, że jest to raptem parę milionów w porównaniu do tego co wydali, wiec albo skup za chwile bedzie zakończony albo ogłosza nowe warunki skupu dorzuacając coś do puli i być może znowu będzie jakieś wezwanko skoro dywidendy ciągle brak
  • Re: skup akcji Autor: ~olo [83.5.243.*]
    zostało jeszcze ponad 4 mln. skupując po 86 szt tygodniowo wystarczy na jakieś 31 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: skup akcji Autor: ~JanWladeczek [194.28.32.*]
    Dziwne jest to co się dzieje. Mają już ostatnie szanse żeby skupić poniżej 35zł zgodnie z uchwałą a tego nie robią. No chyba, że właśnie o to chodzi, że planują w najbliższym czasie podnieść ten limit.
  • Re: skup akcji Autor: ~robert [212.75.115.*]
    No właśnie brak tutaj logiki , zamiast zbierać pod korek dopóki jest poniżej 35 zł to oni przestali skupować.
  • Re: skup akcji Autor: ~Piotr [31.135.172.*]
    Bardzo dobrze. Jak się teraz wypstrykają to kto będzie chronił kurs ?
    Wielu z nas jest tu na dłuższy termin niżeli 35zł -> 50zł mile widziane ;D
  • Re: skup akcji Autor: ~bywalec [195.85.209.*]
    jakiej logiki oczekujesz ?
    były skupy, można było się "docenić" za lata cierplwiości, teraz skoro nagle reko spółka dostała PIERWSZY raz wysokie (poprzednie to zawsze był śmiech na sali:)), to skąd się bierze stado i oczekuje, że będą za nich kupować. Kto chce i docenia to kupuje, lub sprzedaje..
    Droga otwarta, skoro chcecie zarobić to śmiało, zostało z betonowego (przewielkiego) pakietu niewiele, najlepsze tygodnie roku zostały, bo od stycznia już tylko nowa (oby) kursowa rzeczywistość,

[x]
ACTION 0,99% 30,70 2025-11-10 16:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.