• kochane troliki Autor: ~inwestror [31.60.111.*]
    bo na miano trola nie zasługujecie. Widzę ze robicie wszystko zeby obrzydzic ta spółke a w miedzy czsie skupujecie.
    Sypcie dalej bo czekam ponizej zeta. czy wy naprawde jestescie az tak ograniczeni ze myslicie ze uwieze ze siedzicie tutaj od paru miesiecy i naganiacie na spadki. Tak bardzo martwicie sie o moja kase. HeHe. skoro to taka zla spolka to co tu robicie. jest tyle innych. ale ja wiem co tu roboicie. chcecie tanio kupic. wystraszyc a potem do gory. He he. Ale nikt nie chce oddac oj szkoda mi was. pozdrawiam serdecznie
  • Re: kochane troliki Autor: ~Matiallegro [46.205.203.*]
    zaklinasz rzeczywistość. Sytuacja jest bardzo zła. Siedzę tutaj bo mam -70% i miałem nadzieję że już po tylu wtopach w końcu dowiozą projekt bombe który odpali kurs. Niestety nic takiego się nie stało. Nie kupuję nawet 1 akcji wicej. Ale liczę na to, że jednak inni zaczną kupować i chociaż zredukuje stratę.
  • Re: kochane troliki Autor: ~Posiadacz [85.221.251.*]
    Gra dla psycholi, spółka dla troli
  • Re: kochane troliki Autor: ~Kokon [37.31.128.*]
    Matttialegro aż tak jesteś ograniczony żeby jemu odpisywać? Po premierze to będzie latało tak jak art games. 0.50 ale wtedy będziesz już miał 85 procent w plecy.
  • Re: kochane troliki Autor: ~Techniczny [46.112.86.*]
    Nie strasz kokon bo się... jest bardzo dobrze.
  • Re: kochane troliki Autor: ~inwestor [31.60.68.*]
    Tak tak. od razu napisz 10 groszy co tak słabo. ynwestory masakra.
  • Re: kochane troliki Autor: ~Annty_maticostam [31.11.211.*]
    Dnia 2025-10-30 o godz. 14:13 ~Matiallegro napisał(a):
    > Ale liczę na to, że jednak inni zaczną kupować i chociaż zredukuje stratę.

I dlatego w każdym poście piszesz że to gniot. Brawo ty! Ja mam plecy ale nic nie pisze tutaj bo szkoda czasu na wylewanie żółci, jeden plus i to wielki jest taki że nie ma żadnych emisji. Więc poczekam sobie a zarabiam gdzie indziej
[x]
MADMIND 8,48% 1,00 2025-11-07 16:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.