Tak o rynku mówi Buffet.
Tu mamy ewidentne potwierdzenie, XTB notuje spadek obrotów, ebiddy i zysków pomimo wzrostu klientów a rynek nie reaguje, wręcz notuje wzrosty. Oj ucierpią niektórzy i to będzie lekcja.
Nie bierz się za inwestowanie bo to cię przerasta. Zwiększanie bazy klientów jest ważniejsze od doraźnych zysków. Jedna mini opłata potroją wyniki jak będzie duża baza
Dnia 2025-10-30 o godz. 10:53 ~As napisał(a): > Inwestuję od ponad 20 lat i to z powodzeniem a ty Januszku przekonasz się co robi rynek z takimi Januszami
Widać dla niektórych nawet 20 lat to za mało bo dalej nic nie widzą, januszku sugeruję dobrą maść bo będzie gorzej...
kolego widac nie rozumiesz, poprzednia wycena zakladala jeszcze nizsze przychody, rynek uwzglednia wszystko. Dales sie wyleszczyc , bo Longi tez na to graja, zeby zebrac papier po najnizszej mozliwej cenie. XTB mysle ze spokojnie wroci na poziomy 90-100, a ten wczorajszy zrzut rynek uzna za zdrowa korekte w ruchu wzrostowym. Pamietaj RYNEK wie wiecej
Ja dałem się wyleczyć? Hehe ja nie byłem akcjonariuszem XTB ja tu przyszedłem wczoraj po wynikach aby zajmować shorty i tyle. A wy sobie kupujcie Janusze :-))