Dnia 2025-10-30 o godz. 14:30 ~J-23 napisał(a): > HAHHHAHHHAaaaaaaa > > wc**** > > To nie mój CYRK* , i nie moje MAŁPY ** > > ---------------------------------------------------------- > > * tzw. hold snw > ** MAŁPY (czytaj: dawcy kapitału) to uciekły z holdu snw >
Dnia 2025-11-07 o godz. 14:16 ~J-23 napisał(a): > wc **** > > MAŁPY (czytaj: dawcy kapitału) z snw to nawet na małpki ( z monopolowego) już nie stać ,.... a optymalizacja podatkowa jeszcze przed mimi . > > i 1 zet całkiem możliwy >
Możliwe jest to, że niedlugo krosty ci wyskoczą. Maść w pogotowiu? :-)
Co to ma wspólnego ze spółką?
Jakieś małpy.
Dla sąsiada kiedyś byk się urwał z łańcucha i poszedł bolcować się z drugim bykiem. Kolorowe byki.
To też ma znaczenie?
Dnia 2025-11-07 o godz. 17:56 ~Pan napisał(a): > Co to ma wspólnego ze spółką? > > Jakieś małpy. > > Dla sąsiada kiedyś byk się urwał z łańcucha i poszedł bolcować się z drugim bykiem. Kolorowe byki. > > To też ma znaczenie?
KROSTY na mózgu , to ty masz i to już od dłuższego czasu i nie wiem czy da się coś z tym zrobić ,.... A mistrzami Świata* w dojeniu akcjonariatu ** jest od 18 lat tzw. lubelski 'holding'
------------------------------------------------------------------------- * a już GPW na BANK, ** czytaj : dawcy kapitału