Ktoś stoi na 3pln i wciąga wszystko co wpada ... a gdyby nie ten duży to by nie było praktycznie żadnego obrotu. Zobaczymy która strona będzie miała więcej sił. Jeżeli spadnie poniżej 3 to chętnie dokupię ... A co do "zapaści" Grenevii to bardziej wierzę danym niż opiniom głoszonym tutaj. Zobaczymy raport pod koniec listopada ... :)
Rozumiem, że o koncesji na wykonywanie działalności gospodarczej w zakresie wytwarzania broni, amunicji i wyrobów o przeznaczeniu wojskowym lub policyjnym, a także obrotu bronią, amunicją i wyrobami o przeznaczeniu wojskowym lub policyjnym nie wspominasz w trosce o dobro akcjonariuszy?
Będzie w końcu te 2,75 lub okolice? Bo to już któraś przepowiednia w ostatnich tygodniach że tam spadnie i jakoś tak nie bardzo się może zrealizować póki co. Cytując osła ze shreka: daleko jeszcze?
Jak kurs napiera na ważne wsparcie to trolle spadziowe się uaktywniają, to normalne i wręcz było by dziwne gdyby tak nie było. Trzeba widzieć w tym co się dzieje plusy, a plusy sa takie że można tanio budowac portfel, dla inwestora długoterminowego widzącego o co tu chodzi to sytuacja wręcz wymarzona. Wystrzał spekulacyjny z umową PGZ to tylko mało znaczący epizod, nie pod to jest inwestowane długofalowo.
Po przekroczeniu 2,75 dopiero będę kupował drogie trolle, pewnie tam gdzie i wy ;))) teraz niech sobie leci spokojnie, nikt normalny nie łapie spadających noży wyrzucanych przez automat. Cena poniżej 2,75 jest w sam raz na następny rok albo dwa inwestycji
To nie jest żaden trend, o czym ty piszesz?????????? Było zagranie spekulacyjne które zostało nieumiejętnie zgaszone, zbyt szybko i bez korekty która pozwoliła by się wiekszości wysypać, te akcje dalej są w posiadaniu drobnych. Sam dokupiłem dwa co prawda małe pakiety ale suma sumarum posiadam o 20tyś więcej akcji niż posiadałem przed tym wybiciem, a takich jak Ja jest sporo i nie tylko na forum GEA, zresztą na walnym ujawił się nowy gruby.