Kurs oparty jest na ODSZKODOWANIU Z ARBITRAZU i tutaj mógł by się załamać a TANENBERG i GRENLANDIA nie dały żadnego impulsu wzrostowego takze kazde info ale na plus moze cos zmienić bo zaden inwestor tego nie bierze pod uwagę ARBITRAŻ TO OK 4 ZŁ NA AKCJĘ PIENIĘDZY CZYSTEJ GOTÓWKI samych odsetek na dzień dzisiejszy to ok 65-70 mln
Nowy kupiłeś dobry 1 rok za wcześnie ( ja ponad 2 lata ) wygląda na to że benua ma wszystko pod kontrolą i kurs puści po wypłacie odszkodowania więc jeśli przesłuchanie londyn w październiku 2026 to około 2027 się może ruszy i tyle .
KUPIŁEM dawno temu a wyrok może być i za tydzień bo tego nikt nie wie a na pewno jak sprzedam to będzie natychmiast także trzymam i dokupuję w okolicach 1,8 spadnie dokupię ARBITRAZ był wygrany jednogłośnie i są MEGA podstawy do odrzucenia Polskiego odwołania
Dodruki są niewielkie OK 16 mln odsetek co kwartał Licząc że poczekam jeszcze 3 miesiace to będzie 80 mln samych odsetek a moze być i 100 mln to co tu zmieni jakis dodruk 6-7 mln akcji oczewiscie jesli będzie po drugie to za dodruk $$$$$ wpływają do kasy ok 4 zł zł na walor odszkodowania i tego się trzymam
Mozecie pisać co chcecie i tak kurs nie będzie rósł .Wszystko zaplanowane nara zapomnieć o wzrostach żegnam.2.5 roku trefne prognozy z mojej strony zegnam
Jeśli masz akcje a od dawna wiesz ze to nie urośnie to znaczy ze jesteś głupszy niż ja (ja glupi bo trzymam choć wiem od ciebie ale trudno uwierzyć głupszemu od siebie )Jak by nie patrzyć to całe to ff ( wszyscy poniżej 5 % ) jest zmanipulowanej przez benua .
Zakładając że ARBITRAŻ utrzymają w mocy to tylko czekać bo kasa sama leci do sakiewki ARBITRAŻ wygrano jednogłosnie w odwołaniu chodzi o JURYSDYKCJĘ radzę zaznajomić się czego dotyczyła sprawa bo widzę ze 90% to pojęcia nie ma o co tu chodzi