• Nagroda Nobla dla marcinka Autor: ~Marcinek [37.47.254.*]
    Jakby marcinek spisał całą historię ich zapowiedzi to by niezły zbiór baśni powstał. Fundusze zagraniczne, tokeny krypto, GPW, MDR, listy intencyjne różnej maści itp itd.
    Tak specjalnie co jakiś czas wymyśla nowe bajeczki żeby ludzie zapomnieli o starych nigdy nie zrealizowanych.
  • Re: Nagroda Nobla dla marcinka Autor: ~Inwestor [212.160.253.*]
    MDR zaraz będzie, sprzedaż do OSP ruszyła, rezygnacja z tokenów na rzecz przejścia na GPW itp. dajcie spokój, tu już prawie nie ma dzieciaków co oddadzą wam akcje za bezcen
  • Re: Nagroda Nobla dla marcinka Autor: ~Leon74 [37.30.8.*]
    ....to po jaki czas tutaj jesteś ,,,,ciężko pojąć masz cel ukryty
  • Re: Nagroda Nobla dla marcinka Autor: ~Marcinek [37.47.254.*]
    Jestem tu po to żeby chronić innych. Żeby nie popełniali mojego błędu i nie słuchali kłamstw prezesa i kupili jego akcje a raczej bajki z mchu i paproci.
    Ten człowiek jest jak Tusk albo Morawiecki, otwiera usta i już kłamie.
  • Re: Nagroda Nobla dla marcinka Autor: ~Andras [31.0.182.*]
    A dlaczego we wszystko wierzyłeś co prezes czy forum mowili ??? Pewnie chęć szybkiego zysku a wtedy zawsze sie traci czy może brak elementarnej wiedzy dotyczącej spółki?? i wtedy też sie przeważnie traci .
    Więc jak mam słuchać twoich rad i wierzyć Ci ze chcesz chronić moj kapitał ???? No ja serdecznie dziękuję ale skreślam cie z listy moich doradców finansowych
  • Re: Nagroda Nobla dla marcinka Autor: ~Marcinek [77.91.30.*]
    Jak widać chętnych na zakup akcji od prezesa oszusta jednak nie ma pomimo ostatnich rewelacji. Tak więc wpisy ostrzegawcze przynoszą jakiś efekt.
  • Re: Nagroda Nobla dla marcinka Autor: ~Mózg [31.178.136.*]
    ale że kolektyw wazeliniarzy nie wpadł jeszcze na pomysł żeby uskutecznić nagrodę... ;)
[x]
YOSHI -1,21% 2,45 2025-11-25 16:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.