Ewidentnie jest ukryta sprzedaż na 1,95 plus duzy opór na 2 zł także ktoś wie że jutro będzie o wiele niżej na to wychodzi. Zawsze jak są duże oczekiwania co do premiery to jest lipa. Niestety a szkoda bo wczoraj dobrałem i liczyłem że dzisiaj minie 2 zł co by świadczyło o spelnieniu oczekiwań. Trzeba czekać. Gra ma być za godzinę dostępna
Trudno sie dziwic. Pewnie jest paru takich co wzieli wieksze pakiety po nizszych lub zblizonych cenach i oczekiwali na eksplozje kursu przed publikacja. A ze do eksplozji nie doszlo to wola przynajmniej czesc akcji zamienic na gotowke. Nie wiadomo z czym obudzimy sie jutro wiec rozsadnie jest zainkasowac czesc zysku teraz niz czekac na niepewne jutro. Zreszta do reakcji na kursie moze dojsc dopiero za jakis czas (np. przy publikacji wynikow finansowych). Na razie, jak to mowia ' cash is the king' :))
Jutro lawina i dolne widły! Ostrzegałem wszystkich ale jak widać ludzie nie słuchają. Ta spółka nie ma żadnej przyszłości, kierunek jest jeden - zamknięcie interesu.