• videokonferncja Autor: ~xxx [46.227.36.*]
    widac nie jestem godzien. linki srinki a i tak mnie nie wpuscili XD
    trudno jakos przezyje na nastepne proby juz sie nie pisze...
  • Re: videokonferncja Autor: ~darek [83.28.207.*]
    może byłeś bez krawata?wpuszczają tylko tych w krawatach,bo są mniej awanturni;-)
  • Re: videokonferncja Autor: ~openerem [91.220.238.*]
    to co ewentualnie Orlen chciał wysądowac to ustalił z GG i Essaliens większy problem w tym że nikt z decydentów w Orlenie na chwilę obecną nie wie jak sprawę Energi uporządkować - czas im ucieka i do wyników 3 Q i konferencji zostało coraz mniej czasu
    mając na uwadze poprzednie terminu uregulowania kwestii Energi wygląda na to że do końca roku niczego nie zrobią a analizy i uzgodnienia polityczne będą dalej przeciągane
    oj tam,im póżniej tym drożej,nawet Fąfara to wie
  • Re: videokonferncja Autor: ~xxx [46.227.36.*]
    bo z fafikiem jest jak z politykami im mniej maja wplywu na cokolwiek tym madrzej mowia ;-)
    no nie wiem,wczoraj na zakończenie I części nwza,Fąfara mocno dziękował odwołanemu przewodniczącemu rn Orlenu za wprowadzone w Orlenie wysokie standardy ładu korporacyjnego itd,argumentująć,że to dzięki tym wysokim standardom Orlen z kursem do setki dociera,Fąfara jest przewodniczącym rady nadzorczej Energi-gdzie jest jej kurs?kazdy widzi,więc jak to jest z tymi wysokimi standarami?Fąfara nic się od prof.Popiołka nie nauczył,czy Orlen stosuje podwójne standardy ładu korporacyjnego względem nas?
  • Re: videokonferncja Autor: ~Finansista [62.28.64.*]
    Najważniejsze, że podałeś swoje dane osobowe i ilość akcji. Teraz oddaj jeszcze akcje i będziesz niepotrzebny.
[x]
ENERGA 0,00% 18,88 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.