No, ja tam w nich wierzę. Mam nadzieję, że po wynikach finansowych akcje pójdą do góry. Spółka ma zdrowe finanse, powinni zdecydować się na wypłatę dywidendy
Też dzisiaj dokupiłem - wyszedłem ze stratą z XTB uznając, że tam raczej będzie spadać. Tutaj natomiast spadki po zrzucie akcji, a realnie same pozytywne rzeczy z rynku, jak nagrody na ostatnich targach gier
Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana. Nie namawiam, ale też dzisiaj dokupiłem i to sporo.
Jeżeli wyniki będą dobre to czeka nas powolny wzrost, jeżeli słabe to pewnie się osuniemy w okolice ostatniego dołka. Z obserwacji kilkuletniej 11 bit było wiele momentów gdzie kurs się kisił i nie zniechęcał do zakupów aż nagle następował wzrost. Pożyjemy zobaczymy
Średni zakup 71, sprzedaż koło 63. Także strata koło 10% Ale nie było moją jedyną pozycją w portfelu :) Natomiast jeśli Ty masz wszystkie pozycje zyskowne i nigdy na niczym nie straciłeś, to naprawdę szacunek.
11b teraz to dobry wybór ale jak ktoś chce trzymać długo. Bo tu się szykuje bardzo powolny trend wzrostowy. Taka inwestycja na 3 lata. W takim terminie może być nawet 100 proc zysku
Idą tym tokiem to lepiej obecnie kupić CD Projekt. Tam w ciągu roku może półtorej (w zależności od daty premiery Wiedzmina 4) będzie przynajmniej 100 procent albo więcej do przodu. Potem ewentualnie można rozważyć kupno akcji 11bit.
1. FP2 #185 w top sellers 2. TA #161 w top sellers 3. Hotfix do FP 2 4. TA playtesty 5. TA update 6. ML 2 19.11 7. GJA nominacja 8. Indika na Switch 9. Death howl wkrótce 10. 2x DLC do FP2 w 2025 11. Wygrane 2x statuetki 12. Indika 13. Frostpunk #265 topsellers Same dobre wiadomości a kurs pięknie nam leci w dół. Nie wiem jak wy, ale ja nie wierzę w tak niską wartość kursu przy tylu pozytywnych czynnikach. W końcu ruszy, a ja będę zapakowany. Może do 150 zlecieć, chętnie zbiorę. Po spektakularnym spadku sprzed roku nie było żadnego racjonalnego odbicia. Moja średnia to 204 więc nie wiszę na dużym haku, a potencjał wzrostowy duzy
Pojawią się wyniki finansowe, jak Zarząd w tym momencie nie odstawi znowu szopki ze sprzedażą akcji, albo jakiś odpis z czapy, to pójdzie ładnie w górę. Ogólnie dużo inwestorów się wycofało. Pytanie, czy Zarząd w końcu dowiezie
ja też dokupuje i jutro też dokupię kolejny pakiet - sprzedajcie jeszcze taniej ale pamiętajcie bedziecie marzyć niebawem o takim kursie i bedziecie ten kurs gonić do góry.
Freemind wydał w tym roku kilka gier hause builder, hause builder 2, farmer i wiele innych, do końca roku jeszcze kilka premier plus kilka gier w realizacji na przyszły rok potencjał kilku set procent
kolejne pakiety przy 168 i 150 , akumulacja trwa, czym niższa średnia przed zmianą trendu tym wyższe zyski , na w tamtym roku też były jazdy 100-130 zł, liczyłem nawet na 70 zł, ale nigdy nie doszli, najważniejsze to rozłożyć kapitał, a z trafieniem dołka to różnie bywa