• OFE PZU Autor: ~kolega [195.74.92.*]
    Kumpel z PZU dzwonił i prosil zeby przekazac ze jest problem z odkupem akcji bo nie chcecie oddawac papiera. Prosil zeby chociaz troche oddac ze stratą bo premii na swięta nie będzie
  • Re: OFE PZU Autor: ~załamany [89.229.208.*]
    Dnia 2025-10-29 o godz. 10:21 ~kolega napisał(a):
    > Kumpel z PZU dzwonił i prosil zeby przekazac ze jest problem z odkupem akcji bo nie chcecie oddawac papiera. Prosil zeby chociaz troche oddac ze stratą bo premii na swięta nie będzie

nie dajcie się tu tak ubrać jak ubrali mnie, robią sztuczny wolumen i wciągają naiwnych, gruby wie że nie ma poprawy w spółce i wychodzi trzymając kurs jak najwyżej, tutaj po nowym roku a może i wcześniej będzie dwójka z przodu, wyniki znowu będą złe o tym prezes przecież wspomniał w wywiadzie, kto chce to kupować lepiej poczekać i nie dawać się wciągnąć w sztuczny wolumen, oni chcą sprzedać jak najwięcej padliny by później odkupić po cenie bazowej w okolicy 20 zł.
  • Re: OFE PZU Autor: ~Ob [31.0.51.*]
    Skończ i wstydu oszczędź.
    Daj spokój z giełdą to dłużej pożyjesz bo widać że Ci nie służy
  • Re: OFE PZU Autor: ~Marco1981 [217.28.134.*]
    Nowy tydzień od 6 rano i naganianie na spadki. Coś mi tu nie pasuje. Niewykluczone, że do końca roku będzie 38 zł i odzyskasz swoje pieniądze.
  • Re: OFE PZU Autor: ~Marco1981 [188.146.2.*]
    Z tego, co liczę i patrzę wychodzi mi, że OFE PZU Złota jesień w tym roku wywalił w rynek 400k sztuk perełki, z 700k zeszli na 300k. Biofund półtora miliona szt. Wszyscy grubi chcą uszczęśliwić drobnych i oddają po 31 zł.
  • Re: OFE PZU Autor: ~Zen [91.94.16.*]
    Czyli zjazd i tyle w temacie
[x]
MEDICALG 2,08% 34,30 2026-01-02 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.