• Nie wierzyłem Autor: ~saruman [89.25.240.*]
    ze uda sie puscic to po 68 dzisiaj, po tak katastrofalnych wynikach
    ale dzieki szortom, chyba któryś zamykał pozycje, udało się!
    nie ma na co czekać, ta sółka jak pisałem wielokrotnie najlepsze ma za soba; wczorajsze wyniki to swietnie potwierdzają
    trwa walka o utrzymanie sie na rynku, ale jak widac jest to okupione poteżnymi kosztami które zapłacą mali
    teraz jeszcze ABB po cenie w granicach 60PLN (w listopadzie)
    i to byłoby na tyle snu o potędze
  • Re: Nie wierzyłem Autor: ~Jan_nie-Hakowy [78.10.184.*]
    Też spodziewałem się większego wymiaru kary. Chciałem sprzedać PKC rano, ale się powstrzymałem, sprzedałem po 65 zł, co i tak uważam mega dobrym kursem. Chyba koniec przygody z tą spółka (chociaż kto wie, może przy słynnym 22,80?).Życzę reszcie sukcesów. Oby XTB dała wam zarobić, jak mi przez kilka lat :)
  • Re: Nie wierzyłem Autor: ~Kramer [46.112.108.*]
    Mercator Bis, tyle razy się tu tym mówiło i właśnie jesteśmy tego świadkami. Tam też Wiesio przy 700 mówił że będzie 1200 a jak zjechało na 400 + to zrobili ABB i dalej rżnęli głupa z drobnicy. Niektórzy też wtedy uważali że to okazja i uśredniali do 150.
  • Re: Nie wierzyłem Autor: ~psychiatra [46.112.209.*]
    Kramer. Nie musiałeś meldować wszystkim na wątku, że kupujesz za ponad 90 zł/akcja. Więc się nie wysilaj wielonikowcu.
    Na innym wątku napisałeś, że zbierzesz akcje do 7.20 zł na początku października tam kurs 6.08 zł i obrót 30.40 zł.
    Trzymasz jeszcze akcje Olymp kupione za sprzedane akcje XTB po 42 zł?

https://www.bankier.pl/forum/temat_dziura-na-zadupiu-w-grzepnicy,72187745.html

• dziękujemy, że podzieliłeś się z nami Autor: ~WilkZGPW [83.22.232.*]
    swoją niesamowitą historią, żegnamy, nie wracaj na to forum
[x]
XTB 0,54% 70,66 2025-11-28 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.