• Zmiana trendu Autor: ~TODI [80.49.236.*]
    Tak jak pisałem a mój wpis był dwa lata temu. W ciągu tych dwóch lat miał być marazm na papierze i był. Obecnie wkraczamy w okres wzrostu. Mój następny komentarza za ca dwa trzy m-ce ale już na wyższych poziomach kursu.

• Re: Zmiana trendu Autor: ~Lychy [83.7.149.*]
    XD ile razy można kłamać w jednym poście?:) Twój wpis dotyczył 3lat już nie raz ten post przytaczałem do tego był z marca więc do 2 lat to jeszcze pół roku brakuje:) Skąd was biorą?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [217.119.70.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Zmiana trendu Autor: ~LESS [89.73.36.*]
    Lychy nie masz racji gość pisał dwa lata temu i mówił przynajmniej dwa lata bez szans na wzrosty. Facet widać ma bardzo dobre rozeznanie co tam się dzieje i wiedzę. Pisze rzadko ale treściwie. I trafia ze swoimi prognozami jak nikt inny. Ty i Johny klepiecie te swoje posty praktycznie dzień w dzień a szczególnie Johny i nic z tego nie wynika. Zamiast wdawać się w polemikę z kimś kto jest lepszy po prostu przyznaj mu rację. Ale niestety ty nie potrafisz jak widać tego zrobić. Ucz się od gościa . Pisze krótko , rzadko ale konkretni i co naważniejsze sprawdza się to co pisze.
  • Re: Zmiana trendu Autor: ~Lychy [83.7.149.*]
    Nie będę Ci przytaczał kolejny raz jego pierwszego posta w którym pisał o 3 latach, bo jesteś niereformowalny.
    A nawet gdyby i trzy. Jakie to ma znaczenie. Facet świetnie prognozuje czego niestety nie można powiedzieć o Tobie.
  • Re: Zmiana trendu Autor: ~Lychy [213.25.96.*]
    To dobrze bo za jego namową sprzedałeś. Ciekaw jestem jak kurs będzie do marca przyszłego roku na poziomie np 120zł, czy pan TODI odda różnicę 120-80= 40zł + dywidendy.
    Na razie prognozowanie mu się sprawdza. Jaka będzie faktyczna jego wiarygodność zobaczymy za ca 3 m-ce. Jeżeli kurs będzie oscylował w przedziale ca 105 - 120 zł czy też wyżej ( ale to b, mało realne ) bo będzie można powiedzieć że gość jest bardzo wiarygodny jeżeli będzie na dzisiejszych poziomach oczywiście w sytuacji gdy nie będzie jakiegoś kataklizmu na rynkach jego wiarygodność będzie niska. A jaki scenariusz na okres najbliższego półrocza Ty zakładasz.
[x]
TSGAMES -0,78% 89,50 2025-12-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.