Tak jak pisałem a mój wpis był dwa lata temu. W ciągu tych dwóch lat miał być marazm na papierze i był. Obecnie wkraczamy w okres wzrostu. Mój następny komentarza za ca dwa trzy m-ce ale już na wyższych poziomach kursu.
XD ile razy można kłamać w jednym poście?:) Twój wpis dotyczył 3lat już nie raz ten post przytaczałem do tego był z marca więc do 2 lat to jeszcze pół roku brakuje:) Skąd was biorą?
Lychy nie masz racji gość pisał dwa lata temu i mówił przynajmniej dwa lata bez szans na wzrosty. Facet widać ma bardzo dobre rozeznanie co tam się dzieje i wiedzę. Pisze rzadko ale treściwie. I trafia ze swoimi prognozami jak nikt inny. Ty i Johny klepiecie te swoje posty praktycznie dzień w dzień a szczególnie Johny i nic z tego nie wynika. Zamiast wdawać się w polemikę z kimś kto jest lepszy po prostu przyznaj mu rację. Ale niestety ty nie potrafisz jak widać tego zrobić. Ucz się od gościa . Pisze krótko , rzadko ale konkretni i co naważniejsze sprawdza się to co pisze.
To dobrze bo za jego namową sprzedałeś. Ciekaw jestem jak kurs będzie do marca przyszłego roku na poziomie np 120zł, czy pan TODI odda różnicę 120-80= 40zł + dywidendy.
Na razie prognozowanie mu się sprawdza. Jaka będzie faktyczna jego wiarygodność zobaczymy za ca 3 m-ce. Jeżeli kurs będzie oscylował w przedziale ca 105 - 120 zł czy też wyżej ( ale to b, mało realne ) bo będzie można powiedzieć że gość jest bardzo wiarygodny jeżeli będzie na dzisiejszych poziomach oczywiście w sytuacji gdy nie będzie jakiegoś kataklizmu na rynkach jego wiarygodność będzie niska. A jaki scenariusz na okres najbliższego półrocza Ty zakładasz.