• Premiera 4 cz. serialu Wiedźmin Autor: ~Makler [91.94.69.*]
    30.10.25 premiera 4 części serialu Wiedźmin na platformie Netflix
  • Re: Premiera 4 cz. serialu Wiedźmin Autor: ~Edward [91.150.210.*]
    I tu będzie wystrzał
  • Re: Premiera 4 cz. serialu Wiedźmin Autor: ~M84ck [83.150.198.*]
    Ani nie ziębi ani nie grzeje , raczej nie będzie żadnego wpływu miało, co nie zmienia faktu że do premiery tylko wzrosty z boczniakami i niewielkie korekty, pozdro longi.
  • Re: Premiera 4 cz. serialu Wiedźmin Autor: ~nagan [37.109.145.*]
    Dnia 2025-10-29 o godz. 18:31 ~M84ck napisał(a):
    > Ani nie ziębi ani nie grzeje , raczej nie będzie żadnego wpływu miało, co nie zmienia faktu że do premiery tylko wzrosty z boczniakami i niewielkie korekty, pozdro longi.

@M84ck
    Raczej grzeje.... i niektórych dupsko piecze.. xD
    Po premierze każdego odcinka na grę W3 rzucały się rzesze nowych graczy..  
    Tyle, że to info jest zbyt mocno nagłośnione przez marketing Netflixa (więc samo się przebija i nie opłaca się go wyciszać) ale już te mniej roztrąbione a interesujące wydarzenia w CDR są wycinane - Bankier jakby celowo nie dopuszcza nowszych wiadomości na temat Firmy i jej aktywności marketingowej..
    Dzisiaj dwukrotnie zamieściłem newsa o kolejnej współpracy marketingowej Redów i dwakroć ten neutralny post został odrzucony.. Pewnie ktoś jest zainteresowany brakiem informacji o CDR i jego aktywności biznesowej..?
    xDD
    Niedawno zamieszczałem cytaty (pięć albo sześć różnych żródeł) zagranicznych analityków i recenzentów o prawdopodobnej premierze Wiedźmina 4 w roku 2026.. Podawali dość rzeczową argumentację i płynące z Firmy sygnały oraz wydarzenia.. To albo ich nie dopuszczali.. albo jak się prześliznęło - szybko usuwali..
    xDDD
  • Re: Premiera 4 cz. serialu Wiedźmin Autor: ~lol [62.112.222.*]
    "Niedawno zamieszczałem cytaty (pięć albo sześć różnych żródeł) zagranicznych analityków i recenzentów o prawdopodobnej premierze Wiedźmina 4 w roku 2026"

To i tak spuszczasz z tonu, bo jeszcze niedawno zapowiadałeś trzy gry AAA od CDR na lata 2025-6. Też "na podstawie sygnałów ze spółki". Hahaha.
[x]
CDPROJEKT -0,58% 257,80 2026-05-15 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.