• Byki powróciły z wakacji? Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [37.47.90.*]
    Witam serdecznie wszystkich posiadaczy akcji jak i obserwatorów! Mamy zmianę o 0.21 % to wzrost dekady! Czy to już preludium hossy? Tego dowiemy się już w najbliższych tygodniach,miesiącach może dniach ? Czy... Eh nie pujde dalej... Tam jakiś byk tupał kopytkiem ciekawe czy do tego galopu inni się poderwą oby nie jak sójki. Chyba że mikrofon sprawdzał w stylu hmmm raz dwa,dwa razy,jak mnie słychać gdzie moja czarna czapka bajka z daszkiem ? Mocny gracz no nie ? Ciekawe czy jeszcze coś tam ma piniondzorów w skarpetce i czy zaszelesci jeszcze czy to już hola hola ! A wy co tam myślicie ? To jakis giełdowy grubas czy Pan z truskawek wrócił z Niemiec ?
  • Re: Byki powróciły z wakacji? Autor: ~Miki [212.129.76.*]
    Był na truskawkach i został jeszcze na szparagi. Będzie kupował aż pociąg odjedzie z peronem.
  • Re: Byki powróciły z wakacji? Autor: ~Ccjg [109.76.229.*]
    Moje osobiste teorie spiskowe zostawię dla siebie. Ale na wejście grubego raczej nie wyglądało. Ani na pana z truskawek.
  • Re: Byki powróciły z wakacji? Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [37.47.90.*]
    Jeszcze ktoś nagrania gdzies indziej... A ja bany dostaje za twórczość... Ehhh
  • Re: Byki powróciły z wakacji? Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [83.22.35.*]
    No i chyba nie dla sportu to wszystko. Ciekawe jak tam jeszcze w tej skarpecie czy coś jest i co teraz uczyni Pan H.
    No nic ide herbatę sobie zrobię mocna z miodem bo cukier się skończył a teraz sklepy zamknięte chyba że żabka ale tam drogo a akcje po 9 gr to bida a na etacie żeby cukier kupować drogi w pierwszym lepszym sklepie to tak nie bardzo. A muszę popatrzeć czy cytryna w lodówce jeszcze jest to sobie wkroje plasterek to te najtańsza herbatę trochę zabije smak.
  • Re: Byki powróciły z wakacji? Autor: ~Ktoś [83.151.37.*]
    Będzie się działo
  • Re: Byki powróciły z wakacji? Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [83.22.206.*]
    Mogę Ci zaufać ?
  • Re: Byki powróciły z wakacji? Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [37.47.81.*]
    Ktośu mówiłeś że będzie się działo. I co będzie się działo czy nie ? Ciekawe ile tam dalej jeszcze tych piniondzorów z tych truskawek tam nadarli. Panowie sie widzę rwiecie może wam nie wykupią tak szybko Ja wiem że to jak Hillela mówił może stać po 13 zł ale to spokojnie hehe . Przecież na widłach do świąt nie będzie stało chyba co ?. Hehe A tym czasem popiję herbaty bo kupiłem se cukier ostatnio bo po wypłacie było. Rarytas ! Kiedyś z ojcem to po pomarańcze 3 tygodnie stałem w kolejce a tu akcje na wyciągnięcie ręki kurcze... I się tak zastanawiam kupić kilo cukru jeszcze czy akcji. Akcje w sumie długoterminowo a cukier to zaraz nie bedzie.Popatrzysz torebka pusta....
[x]
1SOLUTION -0,21% 0,09 2025-11-21 16:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.