• C/WK 0,6 Autor: rcicho [77.89.75.*]
    Zapytałem AL o ten wskażnik dla spółki Hubtech i zapodało, że jest wyraźnie niedowartościowany i ma wartość 0,6 czyli 1zł wartości księgowej giełda wycenia na 60gr. Nie wiem czy jest niżej wyceniana spółka. https://imgur.com/a/kzyNdCW
  • Re: C/WK 0,6 Autor: ~Adam [77.222.255.*]
    To prawda nie ma takiej drugiej spółki.
    Kiedy to rynek zobaczy?
  • Re: C/WK 0,6 Autor: rcicho [77.89.75.*]
    Przyjdzie taki czas kiedy inwestorzy to zauważą i odbije się to na kursie akcji.
  • Re: C/WK 0,6 Autor: ~Pozdrawiam [46.112.234.*]
    Generalnie są spółki z niskim c/wk jak na przykład mfood ze wskaźnikiem poniżej 0.1 (kapitalizacja 7 mln przy kapitale własnym 90 mln) - tylko potem takie spółki jak już wystartują to lecą w kosmos. Tutaj jak się przez opory przebijemy to pewnie też tak będzie skoro są do tego podstawy
  • Re: C/WK 0,6 Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2025-10-27 o godz. 16:36 rcicho napisał(a):
    > Zapytałem AL o ten wskażnik dla spółki Hubtech i zapodało, że jest wyraźnie niedowartościowany i ma wartość 0,6 czyli 1zł wartości księgowej giełda wycenia na 60gr. Nie wiem czy jest niżej wyceniana spółka. https://imgur.com/a/kzyNdCW

Na mieście powiadają, że New Trade Capital jest także mocno niedowartościowane.
    Nie chce mi się jednak tego sprawdzać w AI - nie popieram tej technologii :-)
    Jak ktoś chce, może tam sobie sprawdzić. Nie wiem, ile warta ta spółka NTC. Nie mam jej akcji.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [169.197.85.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [176.102.90.*]
  • Re: C/WK 0,6 Autor: ~Bulbozaur [31.0.77.*]
    Wskaźnik sobie rzeczywistość sobie .spółka jest obserwowana przez pewne podmioty za manipulacje przy kursie . Więc już nigdy nie urośnie
  • Re: C/WK 0,6 Autor: ~quest [87.101.44.*]
    dziękujemy za ostrzenie . misje swoją wypełniłes. możesz teraz iść na inna spółkę walczyć o dobry i sprawiedliwy świat. jestem pełen wzruszenia ze są jeszcze tacy ludzie jak ty na tej ziemi
  • Re: C/WK 0,6 Autor: ~Kol [5.173.178.*]
    Bul musieli cię tu wysoko powieści i kolegów, skoro tak się pienicie na tej spółeczce od szamponów. Non stop śmiech przez łzy. Non stop tu płaczecie, nie urośnie, cypry, wały i tak od lat, a trzeba było iść na spółki dywidendowe. Wiecznie ta pretensja na forum do spółki. Tu nikt ci nie pomoże ani nie pocieszy.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [176.102.90.*]
  • Re: C/WK 0,6 Autor: ~Stefan [46.205.203.*]
    Newag też miał przejścia .... i co się tam nie działo...
[x]
HUBTECH 5,07% 0,29 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.