• Dziwny brak reakcji Autor: ~Mich [37.248.179.*]
    Dziwni mnie brak reakcji spółki na zaniżanie kursu i przez co wartości sp ... Jezeli dobrze to rozumiem . Kurs zbijany w dół niewielkimi pakietami ewidentnie pokazuje jak łatwo jest zaniżyć kurs mając duży pakiet co daje w odpowiednim momencie możliwość kupna o wiele niżej ... Trochę takie słabe dla mniejszych akcjonariuszy tylko czy ktoś się nami przejmuje :) pewnie nie.
  • Re: Dziwny brak reakcji Autor: ~troszkę_spokoju [91.94.26.*]
    Spółka niczego złego nie zrobiła a jest - można powiedzieć- startupem. Nie oczekiwałbym uspokajających komunikatów ani skupu interwencyjnego prezesów:-) Opinia się wkurzył czekaniem na podpisane wielomilionowe umowy ( jego prawo), sprzedał wszystko albo większość, z ładnym zyskiem- zakładam - jego prawo. A że, moim skromnym zdaniem, nie był to dobry ruch - to moje prawo do takiej opinii na temat Opinii.
  • Re: Dziwny brak reakcji Autor: ~Opinia [94.254.160.*]
    Odkupi się taniej.
    Klasyka na bananie
  • Re: Dziwny brak reakcji Autor: ~troszkę_spokoju [83.168.65.*]
    Możliwe, że masz rację. Jeszcze jest np. gość, który wystawił 50 tysięcy na s przed chwilą. Pytanie, czy on chce rzeczywiście sprzedać, czy dokupić. Nie wykluczam, że przy zbytnim lataniu kursu, prezesi uznają to za szkodę wizerunkową dla firmy i przejdą do zakupów. Ale na razie wolumen nie jest tak wielki, a spadek ceny też nie taki, żeby się mieli tym przejmować
    Prezesi niech zajmują się biznesem a nie kursem akcji.
    Sporo na NC było takich prezesów ci dbali o kurs akcji i dobrze się to nie skończyło.
    Spokojnie czekam na swój poziom cenowy.
  • Re: Dziwny brak reakcji Autor: ~Syt [37.30.48.*]
    Takie sytuacje się wykorzystuje ...
  • Re: Dziwny brak reakcji Autor: ~Jarek84 [91.225.135.*]
    Jedna z lepszych okazji żeby dokupić. Co jak co poniżej 3zl to się nie spodziewałem. Jak by tak jeszcze zremb spadł do 7-8 .
  • Re: Dziwny brak reakcji Autor: ~Inwestor2 [193.192.177.*]
    Jutro kupisz po 2,5 potem po 2 i tak do 0,49
  • Re: Dziwny brak reakcji Autor: ~xxx [91.150.222.*]
    nie bardzo mogę się zgodzić.
    Jeszcze raz napiszę co pisałem już w innym wątku. Jest taka firma, dla której kurs PRH jest bezpośrednio związany z wynikiem. Kurs na koniec września wyniósł 3,6zł, więc na koniec roku nie będzie na poziomie 3zł
  • Re: Dziwny brak reakcji Autor: ~Opinia [5.173.16.*]
    Też liczę na to że będzie niżej niż 3 zł
    A dokładnie niżej niż 2 zł
  • Re: Dziwny brak reakcji Autor: ~Polak [85.146.35.*]
    Wielonick Kaczyński tak mówił ?
    Wojenka się kończy hossa na zbrojeniówkę też
    Coś jest na rzeczy.
    Dzisiaj przecież Kosiniak mówił że w PGZ będą zwalniać na potęgę a kasę że zbrojeń przesuwają na pomoc rolnikom i programy społeczne
    Pisałem że ciągle pogrąża spółkę
[x]
POLHOLROZ -3,66% 3,16 2025-11-14 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.