Też tak obstawiam. Uwzględnij tylko, że wcześniej był Playtest który mial większy peak więc ci ludzie już w demo potem pewnie nie grali. 500 to by był bardzo solidny wynik patrząc, że premiery od 11bit miały przy budżetach kilkadziesiąt razy większych takie peaki: Indika 1200 peak, Thraumathurge 2900, Invincible 1237.
Dokładnie. Dlatego trzeba mieć w głowie że to jujubee i wielkość budżetu. Tu peak 1k będzie kosmosem. Gdzie na 11bit invincble przy nieco wyższym było totalną klapą
tak, jeszcze na jedno trzeba zwrócić uwage. Przez ostatni rok sporo WL wzrosła (o ok 25k).
Natomiast od WL trzeba odjąć pewnie część tego co bylo zbudowane w pierwszych latach - bo to już się przedawnilo. W ciągu lat, część graczy mogła stracić zaineresowanie.
do tego do premiery może jeszcze to WL troche wzrośnie, może do 80k.
dzieki za info o playtestach - w sumie to faktycznie mogło mieć wpływ na peak dema.
Czemu nie bierzecie pod uwagę że jeszcze YTberzy nie pokazali gry.Po ich ograniu pewnie wszystko się zmieni.Pewnie ją już ograli i ich oceny są tak dobre że wydawca podniósł cenę gry.
JEŚLI GRA JEST DOBRA obstawiam peak 20 k lub wyżej.Frospunk2 długo oczekiwana premiera rozczarowała fanów gry.Juju pięknie przypadkiem weszło z premierą pod fanów Frospunka1.Jeśli uznamy te grę za kontynuację fani Frospunka kupią Dark Moona.Ważym aspektem jest cena.Frospunk 2 150 zł.Dark Moon połowę tego.Frospunk 2 miał peak 35 k.Do tego 75 procent pozytywów.Myślę że jeśli przebijemy go w ocenach to moja delikatna prognoza się ziści
Nie da się czytać tych wypocin. Frostpunk 2 miał bazę fanów i studio z sukcesami za sobą, Jujubee dopiero ma szansę wskoczyć na wyższy poziom. Wszystko powyżej 500 jeśli chodzi o peak to będzie sukces nie wiem jak można w ogóle pisać głupoty o 20 tysiącach.
150-200 to maks, od środy do piątku polecimy na 70 groszy za akcje.
Ta spółka to dramat, nie tykać tego, widzicie jak dareczek robi co może żeby z tego wyjść.
Więcej niż Indika czy Invincible??? 500 to bardzo dobry wynik na obecna kapitalizacje spółki, mniej niż 300 to już słabo, wszystko ponad 500 super bo gra szybko się zwróci i spółka wórci do żywych