Zeby jeszcze terminow sie trzymali ale to kraj z tektury
Art. 223. [Postanowienie w przedmiocie zatwierdzenia układu]
1.
Sąd wydaje postanowienie w przedmiocie zatwierdzenia układu w terminie dwóch tygodni od dnia złożenia wniosku o zatwierdzenie układu.
Wszystko zalezy kiedy NS dostarczyl karty z glosowania.Mial czas do 12.10.
Przyjmujac ze nie zrobil tego wczesniej to sad
po złożeniu kart do głosowania przez NS sędzia-komisarz powinien w około 1-2miesiące wydać postanowienie o stwierdzeniu przyjęcia układu.
Z tego wynika ze najpozniej polowa grudnia ale jezeli zlizyl karty wczesniej to mozliwe ze postanowienie bedzie jeszcze w listopadzie.Pozostaje czekac
Jeszcze chwila.zebrali do 80 gr i wiecej nie chca placic.Mysle ze to kwestia dni kiedy klepna uklad.Bedzie jeszcze jedno ssanie z parkietu ale tym razem powazne bo dzisiaj to taki sprint a nie maraton.Malo zebrali
Trudne pytanie.Zalezy jak to bedzie rozegrane.Jezeli infa sie na siebie naloza to 3 zl moze byc ale jezeli bedzie info o ukladzie to 1.5 do 2 zl a potem dluzszy czas nic to zaluczymy spadek znow w okolice 1 zl i po infue o fix nip ponownie ok 2 zl.Ja isobiscie jestem za wariantem podzielonego info bo wiecej mozna zarobic na spadkach i podbitkach niz na pojedynczej jezdzie.Bo jak sprzedadza fix nip to co potem zjazd i ja juz wiecej w to nie wejde bo przepala cala jase