dzisiaj te 'same ręce' na Movie i Road od rana pracują z prawej strony arkusza... pytanie czy to otoczenie prezia, czy jakiś przeciwnik. Tu nie ma co zaklinac rzeczywistości. I co z tego, że są jakieś tam fundamenty spółki, jak rzeczywistość jest jak każdy widzi. Od kilku a może nawet kilkunastu dni po lewej stoi 3000 z ceną 10,52. Chcą zepchnąć tam?
Na mov faktycznie ktos dzisiaj sypie po 500szt, jak rozbiora to doklada kolejne. Moze ktos poprostu ma juz dosc i chce wyjsc. Ta spolka potrafi zmeczyc najtwardszych zawodnikow.
Wygląda to mało optymistycznie.
Jak już wcześniej wspominałem dla mnie to wyglada jak kara za zadawanie niewygodnych pytań. Po wysłaniu xxx pisma z pytanie 13 pln pękło na drugi dzień mimo że przez tyle tygodni trzymało się to wsparcie
A na forum za to syndrom sztokholmski..xxx pracowal tu ostro z kolegami żeby kurs był gdzie jest. Wy widzicie sypanie, ja widzę co innego. Może to i lepiej że się wymieni akcjonariat.
Cos wisi w powietrzu ...
Mnie to też wygląda jakby kogoś wpuszczali do spółki tylnymi drzwiami tylko ktoś te akcje sprzedaje po takim kursie czyli traci. Jaki to ma sens i gdzie tu logika.
Dokładnie, pisałem że kurs spadnie na 13cm bo wszystko na to wskazywało i to moja wina że spadło, bo jak bym pisał jak wy że urośnie to by urosło. Serio trzeba być ynteligentntm, żeby bredzić że to od pisania na forum.
Przeglądając wyniki finansowe znalazłem miedzy innymi takie zapisy: Pan Jakub Trzebiński posiadał na dzień 28.05.2025 -197175 akcji, miesiąc później czyli 26.06.2025 - 257251 akcji, ale już 26.09.2025 -197175 akcji.Oczywiście są to dane na na konkretny dzień zapisany w raportach, tak więc w międzyczasie nic nie stało na przeszkodzie aby zmieniać ilość posiadania. Wnioski nasuwają się same.