• Formalność Autor: ~Olala [83.22.247.*]
    Jak się można było spodziewać kursik dalej niżej.
  • Re: Formalność Autor: ~ori [212.180.229.*]
    dzisiaj te 'same ręce' na Movie i Road od rana pracują z prawej strony arkusza... pytanie czy to otoczenie prezia, czy jakiś przeciwnik. Tu nie ma co zaklinac rzeczywistości. I co z tego, że są jakieś tam fundamenty spółki, jak rzeczywistość jest jak każdy widzi. Od kilku a może nawet kilkunastu dni po lewej stoi 3000 z ceną 10,52. Chcą zepchnąć tam?
  • Re: Formalność Autor: ~Akcjonariusz [89.64.81.*]
    Na mov faktycznie ktos dzisiaj sypie po 500szt, jak rozbiora to doklada kolejne. Moze ktos poprostu ma juz dosc i chce wyjsc. Ta spolka potrafi zmeczyc najtwardszych zawodnikow.
  • Re: Formalność Autor: ~Optymista [148.252.140.*]
    Wygląda to mało optymistycznie.
    Jak już wcześniej wspominałem dla mnie to wyglada jak kara za zadawanie niewygodnych pytań. Po wysłaniu xxx pisma z pytanie 13 pln pękło na drugi dzień mimo że przez tyle tygodni trzymało się to wsparcie
  • Re: Formalność Autor: ~jb [185.242.252.*]
    A na forum za to syndrom sztokholmski..xxx pracowal tu ostro z kolegami żeby kurs był gdzie jest. Wy widzicie sypanie, ja widzę co innego. Może to i lepiej że się wymieni akcjonariat.
    Cos wisi w powietrzu ...
  • Re: Formalność Autor: ~Optymista [148.252.140.*]
    Mnie to też wygląda jakby kogoś wpuszczali do spółki tylnymi drzwiami tylko ktoś te akcje sprzedaje po takim kursie czyli traci. Jaki to ma sens i gdzie tu logika.
  • Re: Formalność Autor: ~Xxx [31.0.90.*]
    Dokładnie, pisałem że kurs spadnie na 13cm bo wszystko na to wskazywało i to moja wina że spadło, bo jak bym pisał jak wy że urośnie to by urosło. Serio trzeba być ynteligentntm, żeby bredzić że to od pisania na forum.
  • Re: Formalność Autor: ~Akcjonariusz [89.64.81.*]
    Faktycznie spory obrot dzisiaj jak na ostatnie miesiace i chetni nadal sa na tym poziomie. Moze ten calkowity marazm kiedys sie skonczy
  • Re: Formalność Autor: ~dR [217.119.68.*]
    Przeglądając wyniki finansowe znalazłem miedzy innymi takie zapisy: Pan Jakub Trzebiński posiadał na dzień 28.05.2025 -197175 akcji, miesiąc później czyli 26.06.2025 - 257251 akcji, ale już 26.09.2025 -197175 akcji.Oczywiście są to dane na na konkretny dzień zapisany w raportach, tak więc w międzyczasie nic nie stało na przeszkodzie aby zmieniać ilość posiadania. Wnioski nasuwają się same.
  • Re: Formalność Autor: ~dR [217.119.79.*]
    To tak w kwestii mitycznej spółdzielni - widzicie już kto przelewa z wora do wora spychając kurs na minima.
  • Re: Formalność Autor: ~Odp [83.22.247.*]
    Doucz się i nie pisz bzdur. Nie chce mi się tłumaczyć może ktoś bardziej uprzejmy mnie wyręczy. Koleś tym nie obraca
  • Re: Formalność Autor: ~dR [217.119.79.*]
    No pewnie że nie, krasnale to robią za niego i to pewnie one zmieniają zapisy w Wynikach finansowych ( każdy może sobie ściągnąć i porównać). XDDDD
[x]
MOVIEGAMES 0,52% 11,66 2025-10-31 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.