Leki są potrzebne, ale trzeba je wyprodukować, a następnie sprzedać. Jak widzisz po raporcie kwartalnym z tym jest problem. A w przetargu na dostawę szczepionki BCG nawet nie wystartowali.
Dnia 2025-10-27 o godz. 17:54 ~ktos napisał(a): > Leki są potrzebne, ale trzeba je wyprodukować, a następnie sprzedać. Jak widzisz po raporcie kwartalnym z tym jest problem. A w przetargu na dostawę szczepionki BCG nawet nie wystartowali.
Sntverse to taka dobra, bogata firma że nie musi niczego produkować, a to co ma na magazynach może rozdawać za darmo.
Masz rację kolego, tam produkcja wcale nie działa, jestem z Lublina byłem na terenie zakładu, bo posiadam możliwość wjazdu około godziny 15 -stej a tam żywej duszy ,tylko portier i jedna osoba na miotle gdzieś tam między budynkami ,cala produkcja wygaszona ,chciałem coś wydusić na temat kondycji spółki,ale mają zakaz rozmowy na temat firmy po ostatniej aferze jaka wybuchła jak och kierowca trochę za bardzo się otworzył. Ale fakt nie wygląda to za dobrze ,jak by to działało na dwie zmiany była by szansa że może i by coś zarabiało, a tam żywej duszy ,to wygląda jak pralnia pieniędzy, a budynki to przypominają skansen ,80% z nich to ma grubo ponad 100 lat