• Eliza jest teraz animatorem na Enerdze Autor: ~8000 [37.225.85.*]
    Fundusz zamienił się Kupił akcje Energi 3 mil teraz pilnuje ceny czy kupił sobie coś od akcjonariuszy posiadających Energe wątpię tylko kółka co niektórzy kręcą jest ich mało całe szczęście
  • Re: Eliza jest teraz animatorem na Enerdze Autor: ~tor [91.94.102.*]
    Raczej ciagle sprzedaz idzie z tych "ciemnych" min. 25 ml akcji moze w ramach jakiegos układu -kto to wie ? Drobni w transakacjach raczej są na 0 Jesli natomiast są znane wyniki analiz prawnych w strone duzej emisji akcji przez Energę to sprzedaz moze pochodzic z samego Orlenu-zejscie ponizej 90% i tym samym dopuszczenie innych funduszy Ten wariant moze dla nich mieć i ten plus ze pozyskaja sporo akcji w ramach ciągle zamknietego dla postronnych systemu Jak jeszcze mozna wytlumaczyc kolejny wrost obrotow przy wzroscie ceny - 4 raz w tym roku to ma miejsce Niestety same pytania
  • Re: Eliza jest teraz animatorem na Enerdze Autor: ~Finansista [31.22.163.*]
    Czy nie widzisz związku z komunikatem nt. pozwu dywidendowego i jego negacją przez niepełny zarząd Energi a wczorajszym zbiciem kursu i forumową narracją? Wszystko jest skoordynowane i wycelowane na odebranie drobnicy akcji. GG+Fąfara+Esaliens dalej krzywdzą drobnych. Potwierdzenie będzie w nadchodzącym tygodniu. Jeżeli kurs pójdzie do góry wówczas oznacza, że się pomyliłem i zamiast kolejnej manipulacji byliśmy świadkami realizacji zysków przez lewarowców.
  • Re: Eliza jest teraz animatorem na Enerdze Autor: ~darek [83.28.207.*]
    Potwierdzenie będzie w nadchodzącym tygodniu. Jeżeli kurs pójdzie do góry wówczas oznacza, że się pomyliłem i zamiast kolejnej manipulacji byliśmy świadkami realizacji zysków przez lewarowców

-nie musimy czekać przyszłego tygodnia by stwierdzić,że się pomyliłeś,to pewne już teraz z prostego powodu,jeszcze nigdy zadna twoja diagnoza nie była trafna,same brednie nic więcej.Ty w swojej absurdalnej narracji nawet sugerujesz,że to GG spowodowała wykreślenie Energi z indeksów gpw/GG zrobiła sobie prywatny folwark z arkusza zleceń i Energi. Ukryła spółkę poza indeksami by móc dowolnie i bezkarnie jeździć po arkuszu zleceń./to całkowity odlot,aberracja logiki
    Darku, na wszystko co zacytowałeś z moich wpisów powyżej mam dowody, które wskazują, że niestety w około 97% mam rację. Ty prawdopodobnie nie zostałeś wtajemniczony w haniebne działania GG. Kazali Ci pisać to piszesz, tak jak Fąfarze dają na karteczkach "wyrok wykonaliśmy". Autorem tego typu haseł jest jedna osoba, z GG. Być może macie kreta, podwójnego agenta w GG. Ta sama osoba przygotowuje lub doradza w pozwach i pracuje dla Orlenu. Chciałbym się mylić.
    Niestety ktoś lub coś śmierdzi w GG a mój nos jest niezawodny.
  • Re: Eliza jest teraz animatorem na Enerdze Autor: ~darek [83.28.207.*]
    tak,tak,masz dowody,wiem,pisałeś wielokrotnie,że masz dowody,że Esaliens te mln akcji Energi to po 40 zł kupował,że grupa Obajtka,Saudi Aramco,......itd,itd,więc brnijmy dalej w te himalaje absurdu,skoro GG jest tak mocna,tak wpływowa,że wszystkim i wszystkimi steruje,a jednocześnie zleciła i opublikowała wycenę Energi na 46 zł to nie pozostaje nam,zwykłym akcjonariuszom Energi nic innego jak tylko czekać na taką cenę nie przejmując się harcami na kursie,bo nawet ta "wszechmocna" GG nie jest w stanie zabrać akcji bez wiedzy/zgody każdego z nas-czyż nie taki płynie z tego wniosek?
  • Re: Eliza jest teraz animatorem na Enerdze Autor: ~Finansista [93.108.235.*]
    Przypominam, że z 15 zł na 16 zł wystarczy +7%.
    Z 7 zł na 8 zł potrzeba było aż +14%.
    15 zł + 14% = 17 zł. Przebijając 15 zł wyszliśmy z bagna.
  • Re: Eliza jest teraz animatorem na Enerdze Autor: ~8000 [37.225.81.*]
    Finansista może mieć rację jak ja bym miał akcje Energi te 5 mil lub 10 mil to też bym zapisał się do grupy G ale czy grał bym przeciw nim nie bo cel jest jeden zarobić Czy możliwe jest wyprowadzić Energe Orlenu nie,,!!!!!!!! Gdy piszecie takie rzeczy to nie obrazccie się ale??????? Co do tworzenia porozumienia przez emeryta to popieram każdego kto łączy nawet niewielką ilość akcjonariuszy coś zrobić trzeba
  • Re: Eliza jest teraz animatorem na Enerdze Autor: ~Finansista [93.108.235.*]
    Ja będę popierał GG gdy kurs będzie 17 pln + inflacja + ukradzione dywidendy. Staszak jest człowiekiem GG i nie dał nawet symbolicznej dywidendy mimo tego, że ENEA nawet wypłaciła. Dlatego jestem przekonany, że GG obecnie krzywdzi drobnych i będę o tym pisał aż zaczną grać uczciwie czyli powyżej 46 zł za akcję. To, że GG steruje Orlenem i Energą to pewne na 97%.
  • Re: Eliza jest teraz animatorem na Enerdze Autor: ~8000 [37.225.81.*]
    Jak bym chciał odebrać akcje też bym nie wypłacal dywidendy było tak i będzie tu nic się nie zmieniło piszecie że to wujt czy po jesteście w błędzie tam nic się nie zmieniło ci sami byli i są łączcie politykę piszecie o poslach po co???? Odwracacie uwagę od meritum arkizon tu myśli poważnie lubię czytać jego wpisy
[x]
ENERGA 2,27% 15,30 2025-10-31 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.