Spokojnie, to są wyniki z badań przedklinicznych dla RVU305. Daniem głównym jest RVU120 i te wyniki będą kluczowe dla spółki.
Owszem informacja jest dobra, ale hurraoptymizm jeszcze nie jest wskazany
Ze jak? Kto sie osmieszyl i czym. Ja nie "wyje" o sukcesach przewiezlikowskiego na polu wprowadzenia czasteczki do komercjalizacji, bo ich na razie nie ma. Jesli beda, to bedzie cud....Nic na ten cud, nie wskazuje w zachowaniu spolki, w zachowaniu insiderow, w ruchach na akcjach, itd. RYVU to jak trup podlaczony do respiratora.
Dlaczego niechec? Po prostu brak euforii i pragmatyzm. RYVU dziala jak Molecure, Mabion, Celon, Captor, itd. Zadna z tych spółek nic nie osiagnela, mimo badan nad pipelinem za kase akcjonariatu... Zawsze jest ten sam schemat. Tym spółkom, nie chodzi o rejestracje. Wiedza ze prawdopodobieństwo tego jest znikome. Za to chodzi o gonienie kroliczka. Czyli, granty, emisje, dofinansowania, konferencje, operacje na akcjach poprzez slupy, ktore de facto robia z nich milionerow. A Wam wmawiaja ze jest git, zaraz partnering, zaraz cos tam, itd. I tyle. TU bedzie inaczej, dlaczego?
Dlatego niechęć, że wielokrotnie pisałeś negatywnie kierując personalne uwagi do prezesa spółki. Dlatego też, że wrzuciłeś cały biotech do jednego worka stawiając tezy niepodparte faktami.
No i wreszcie dlatego, że niemal każdy Twój wpis sprawia wrażenie bardzo emocjonalnego. Stąd też moje pytanie, czy duzo jesteś stratny?
Nie odbieraj tego jako atak na Ciebie, ja tylko życzyłbym sobie, żeby na forum jak to pisać o faktach i wymieniać się wartościowymi informacjami.
Wrzucam do jednego wora, bo dlaczego nie? Skoro widze ten sam schemat. Czy przewiezlikowski zrobi z tej spolki cos innego niz wspomniane wyzej? Mam podejrzenia ze nie, ale nie mam szklanej kuli. Rownie dobrze możecie miec racje, ze kupujecie te akcje. Przerabialem ten temat na OncoArendi i Mabion. Na Mab wyszedlem na peaku pod hype o wspolpracy z Novovax w 2021. Ale to byl przypadek, bo bylem tam z powodu CD20. Tu jestem stratny z 50%. Ale to nie ma znaczenia bo przeniosłem sie z kapitalem na BTC, i byl to dobry ruch. Nie ma tam pomyslow CEO, wadliwego pipline'u, nie ma kosztow pracownikow, ryzyka badan, innych ryzyk BioTechu. Jest czysty debasemet trade wobec powiekszajacego sie dlugu USA i drukowaniu dolara, zeby pokryc ten dlug vs aset o stalym capie 21 mln tokenow. Duzo prostrza sprawa niz biotech
Piszesz emocjonalnie bez żadnych konkretów czy wsparcia danymi o tym ze nie lubisz CEO, spoko. Ale że będziesz zdziwiony górnymi widłami po prezentacji posterów? To mi się nie klei. Na firmie biotechnologicznej ktora straciła na wartosci 50% r/r ? A i jeszcze podajesz się za ekspera od biotechu.
Ja expertem od biotechu nie jestem, siedze w innych spółkach tu mam 15% kapitalu "podwyższonego ryzyka". Ale wracając co ryvu i innych bitechów, Pure pewnie też znasz tam górne widly jak już zjechali 5 były dosłownie o każde pozytywne pierdnięcie. Tu już nie chodzi o AT czy fundamwnty, papier jest mega tani, ostani zjazd do 17 zaowocował gwałtownym wzrostem do 33? Sprzedawanie na obecnych poziomach statystycznie przyniesie wiecej strat niż korzyści. Wiec nie płacz że wszystko pójdzie nie tak. Skoro znasz gpw i biotech to chyba wiedziałeś na co się piszesz. Obligacje indeksowane inflacja to też dobra alternatywa jeśli nie lubisz ryzyka, Sp500 czy inne ETF zarobią 15 - 20 % rr.
Tu bawimy się pod hype na posterach, plotki o kontraktach i grandach ale tego Wielkiemu Gatsby tlumaczyć chyba nie muszę?
Pozdrawiam za 25h będziemy wiedzieć wiecej
Nie ma co się przepychać, panowie i panie kultura. Kto ma papier to ma kto będzie chciał kupić to kupi. Ci co nie mają papieru a wrzucają głupie komentarze won z forum. Tu mamy się wspierać informacjami a nie wyzywać
A ja sobie zbieram powolutku ReadGene, komercjalizują z dobrym skutkiem patenty z onkologii genetycznej, mają nowe patenty i rozbudowują sieć sprzedaży przez Diagnostykę, Alab, Polmed