• Od poniedziałku gra pod raport Q3 Autor: ~BlockBuster [31.10.139.*]
    Gra pod MSCI się już skończyła.
  • Re: Od poniedziałku gra pod raport Q3 Autor: ~Jełop [37.248.223.*]
    Dzisiaj na zamku short nie miał czym zrzucić czy po prostu zapomniał, jakiś ten dzisiejszy fixing inny od poprzednich
  • Re: Od poniedziałku gra pod raport Q3 Autor: ~Mat [46.183.110.*]
    Obserwując notowania fixing na plus to ma miejsce 2 razy na 10 razy przy czym zdarzało sie nie raz ze na fixing uwalali jeszcze procent. Moze faktycznie powoli zaczyna im brakować akcji i muszą trochę przystosować. Zobaczymy co będzie w poniedziałek.
  • Re: Od poniedziałku gra pod raport Q3 Autor: ~Bart [193.143.72.*]
    Ja myślę że teraz skupują na fixie, bo przez cały dzień zmiana ceny oscylowała w przedziale 0,00% do 0,5% i bardzo nie chcieli tego przekroczyć a zebrać już muszą, więc zrobili rajd na sam koniec, skupili 60k akcji podbijając cenę o 0,8% tak żeby rynek nie mógł już zareagować na dalszy wzrost bo pewnie boją się że jak przekroczą ten 1% na jednej sesji i nie ubiją tego w porę to się może reszta kupców zlecieć.

Nie zdziwiłbym się jakby znowu w poniedziałek uspokoili kurs i zrobili skup o 16:45 po to żeby rynek nie zareagował i tak przez jakiś czas aż troszkę wyzbierają.

Jak dla mnie to oni mają teraz pełne portki, bo boją się że jak im ktoś wejdzie i zrobi duży skup akcji to mają po zawodach.
  • Re: Od poniedziałku gra pod raport Q3 Autor: ~BlockBuster [31.10.139.*]
    Szukają materiału... na 170 pewnie znajda go sporo... podobny manewr jak przed q2 tylko tam ze 163 podeszli na 194...
[x]
CCC -1,30% 152,00 2025-10-30 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.