• ✏️ Panika nieuzasadniona Autor: ~Kamil [212.87.30.*]
    Inwestorzy nabywają akcje po 2 zł, dalej dokapitalizowują spółkę kwotą 500 mln zł, a mniejszościowi sprzedają w panice po PKC.

Tego chyba nie da sie wytłumaczyć.

W poniedziałek będą kupować PKC

• Re: ✏️ Panika nieuzasadniona Autor: ~Polityczny [95.175.7.*]
    Dalej będą wywalać - przy 1.1-1.2 można ustawiać kosze na sowite kółeczko :D
    Naiwna ulica stała się spanikowaną ulicą :D

Ludzie pokroju truskawka, investman czy srolo polo lolo robią tutaj świetną robotę a ja dzięki tym błaznom zarabiam :D
  • Re: ✏️ Panika nieuzasadniona Autor: ~Jko [83.29.204.*]
    Ciekawe czy inwestor obejmie akcje po co ma obejmowac 100% wyzej
  • Re: ✏️ Panika nieuzasadniona Autor: ~Leonardio [193.28.84.*]
    Oni zaplaca tym co im pożyczają akcje 5 razy rolę niż będą mieli zysku to przekręt. Fundusze będą liczyć zyski ci nieudacznicy straty tak to podpisali ze dziecko zze szkoły by był mądrzejszy ale jak nie mają kasy golodupcy to musieli grać jak im kazali ty myślisz że ci co sprzedawali ten syf nie przeliczyli tego 500mln to dostaną w całości za parę lat .
    Już wiadomo gdzie popłyną pieniądze nasze na kreje wielki Kajman i Bahamy z tamtad są te spółki ciekawe czy jakaś złotówka zostanie w Polsce?przekręt roku25?
    Przekret polega na tym że będą oddawać po najniższej cenie to szulernia pasuje nawet 10 gr za akcje szulernia będzie wyprzedawać akcje bo będzie taniej sprzedawać obligacje inwestorzy z Kajmanów wielkich i Bahama pisać do KNF bo ogolą nas że wszystkich pieniędzy.
    Będą dawać kasę za obligacje ale żeby cena była jak najnizsza bo im się mie będzie dokarmiać golasowi nez kasy dlatego przez parę lat kurs będzie najniżej ja uważam od 50gr do 1pgr dolegliwości jakiejś fioe będą płacić miliony za obsługę których nie mają muszą wyposcic subskrycje przekręt 25 roku ale akcjonariat drobny będzie miał swoje akcje najniżej w historii a prezes będzie kasę ciągłość od funduszy i jemu zwisa po ile będzie kurs akcji ?zgłaszać przekręt do KNF tak uważam.ja dziś napisze.
    Dokładnie jeśli fundusz za pożyczone spółce pieniądze będzie dostawał obligacje za.ienne na akcje to nie będzie chciał płacić po wysokiej cenie dlatego drobni inwestorzy muszą się liczyć że kurs prze ten czas około 2 lata będzie najniżej w historii spółki ja osobiście uważam że drobni inwestorzy zostaną akcjami bezwartościowymi tzn .okradzeni dlatego wszystko dokładnie opisałem i wysłałem mail do KNF jak będą chcieli to się przyjdą sprawie jak nie to zostanę okradziony pieniędzy jakby zamknęli notowa ia to kurs zatrzyma spadki nienniknione.
    Zaraz dodrukują 2mln akcji później 500mlnakcji zamiennych na obligacje to będzie dodatkowe 500mln akcji w poczekalni prezes będzie miał kasę na interes a jego akcje to będzie 1% w ff reszta będzie fundusz który dał kasę i to będą grosze dla niego te akcje dobry przekręt do wydyma ia ulicy ale trzeba Zgłaszać To do KNF bo zostaniemy z niczym dlatego sam sobie TK przegłosował bo miał większość jak TK wejdzie w życie to będziecie mieli akcje po 50gr albo niżej.
  • Re: ✏️ Panika nieuzasadniona Autor: ~kazik [83.20.216.*]
    tylko, że 400 000 zabrali ciągnąc do góry - zwalili 80 000 - ja uważam że jeszcze nas miło zaskoczy.
    No nie zaskoczą bo dziś poszło 0.5 mln akcji albo śmiecia sprzedawało Ci co mieli nie duża stratę i zobaczyli przekręt albo wywalił prezesina bo to cena jeszcze jest dobra dla szulernia to się okaże niestety okradli nas wszystkich średnia z 20 sesji kto ci pozwoli podwyższyć kurs żeby fundusz kupił drogo zaraz szulernia zwali kurs będą trzymać przez okres obliczony kurs jak najniżej to oszustwo i trzeba pisać do KNF. Ja napisałem oni nie odpisują ale jeśli by sprawdzili i dopatrzyli się przekrętu to zamknęli by to syf .
  • Re: ✏️ Panika nieuzasadniona Autor: ~ja [91.150.207.*]
    Moim zdaniem akcji pozbywa się główny, drobni posiadacze wchodząc tu około m-ca temu, nie sprzedawaliby akcji z taką stratą, główny odkupi sobie za grosze. Uwaga tak myślę, że kurs nadal będzie dołowany, ponieważ wystarczy mała ilość akcji by to uczynić.
  • Re: ✏️ Panika nieuzasadniona Autor: ~Nowy [195.116.244.*]
    Nie odpisali bo kto by takiego dzbana słuchał
  • Re: ✏️ Panika nieuzasadniona Autor: ~Leonardio [37.30.46.*]
    Tobie odpiszą bo urodziłeś się w pustostanie.
[x]
IMMGAMES -2,78% 1,40 2025-10-31 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.