Jeśli wszystko z otoczeniem giełd będzie ok. To mam przeczucie że od poniedziałku będą przekładać wajchę na północ . Myślę że to jednak ktoś wywalał swoje papiery aby móc zbierać . Już jest za blisko wydarzeń aby przez przypadek zostać na peronie i już coraz mniej jest skłonny do sypania . No zobaczymy .
Dokupiłem dziś wiecej. Nie jakieś duże ilości ale mam nadzieję że info przyjdzie niespodziewanie poza godzinami obrotu żeby wszyscy znawcy z naszego forum którzy tak dzielnie martwią się o nasz kapitał nie mieli czasu kupić. Pamiętam jak kupowałem Rafako i po 2 minutach od rozpoczecia zawiesili notowania i otworzyli jakoś tydzień później 50% wyżej.
Bo znawcą się wydaje że jak wejdzie info to kurs bedzie rósł jak orlen po 1% dziennie.
Dokładnie ładnie napisane. Na Ryvu robi się ubijanie kursu. Wystarczy popatrzeć na wykres wolumenu wcześniejsze i zachowania kursu. Jak ktoś myśli że zarobi w tym miesiącu czy listopadzie, to się przeliczy. Biotechnologia to nie text czy też cloud że jedno info i leci do góry. Tu jest tyle instytucji żeby zarobić lub straci że to całkiem in stan inwestowania