Bym się nie podniecał tym. Zbliża się koniec roku, więc ludzie sobie mogą podatkową optymalizacje robić. Zarobili gdzie indziej, a tu sobie stratę zaliczą, bo przyznaj, ze tu ewidentnie mają na czym....
Ja tez do tego się przymierzam, ale poczekam na niższe ceny. Planuje to zrobić przy kursie poniżej złotówki.
ktos ten wpis propsuje i podatku ...omg. sprzedaj teraz kulfon... sa male batoniki ...odkipisz pozniej podatkowa opymtymalizacja plus odbudowanie pozycji ponizej 1 zl jak wspominasz....nie rozumiem po co czekac
ty nowy na giełdzie? skoro spadało przy ok. 4 mln akcji, to co oczekujesz gdy w następnym już wchodzi 36 mln opuszczonych do obrotu? rozumiem chłopie, że nie masz pojęcia, co to optymalizacja podatkowa, bo żeby ją robić, to trzeba mieć zyski, a ty od kilku lat już tu na haku..... jedynie co na forum sobie ułożysz od czasu do czasu smutasku......
@kasa, tu swego czasu trolował na spadki i w samych negatywach o spółce pisał, a jak jego życzenielowe wpisy stały się rzeczywistości, to widać śruba go dociska.
I bardzo dobrze, śruba dociskowa w następnym tygodniu dopiero się rozkręci.
@kasa, będziesz cieniutko piszczał i marzył o poziomach dzisiejszych, żeby wyjść na mniejszym minusie, jak spółka będzie szorować o dno przez następne lata.
Polecam ciekawy artykuł o całej branży, w tym m.in. ciut o Ekipie https://businessinsider.com.pl/biznes/youtuberzy-nie-polegaja-juz-na-przychodach-z-reklam-tak-dzis-zarabia-sie-w-sieci/2g2292s
o ucichli ...pewnie przy okazji afer na nc ...kolejna spoldzielna obs...ana. czyli spuscili sobie te 280 tys co przelali...pewnie na wczesniej juz uszykowany orderbook nizej. ciekawe ile.realnego ruchu...
kasa się spłakałi nawet z tej okazji nicka nowego zaczął używać, a takie zachwyty były i się zacznie jęczenie.
obroty ponad 380 tys, a nawet połowy sesji nie ma, a ten majaczy coś o jakiś drobnych 280 tys. tragedia.
mnie śmieszy.
spokojnie, bo będzie jeszcze taniej, jak wam tu pisali, że idzie na groszówki.
kasztanie tutaj 1000 iącem akcji jestem wstanke Ci zrobic obrotu 50 tys. ale zapewne o tym wiesz cwaniaku od mitka.zobaczymy w poniedzialek czy bedzie w koncu ta podbitka po wynikach czy rynek wypluke kakaowego kasztana.