Nie można tumówić o tym syndromie tu wchodzi o grę konkretne wyniki badań które niestety ale przeciągają się bo nie można jednoznacznie określić działania specyfiku Natomiast wszystko jest na dobrej drodze bo zostały ustalone już kwestie nazwy dalszych testów i po ewentualnym dopuszczeniu na rynek kto by zajmował się na masową skalę dystrybucją i kto będzie partycypował w sprzedaży A jak to wszystko wypali to o te akcje będzie się bić bardzo dużo osób cena ich będzie minimum 50 zł w porywach do 75zł
O wreszcie coś merytorycznego . Widziałem na fb nową zapowiedź . A z jakiego źródła te informacje , bo spółka chyba celowo nie informuje .....i dziwię się zarządowi że tak ,,grzeje"niepotrzebnie akcjonariuszy brakiem info .
Niesamowite, że na forum, na krótko przed wynikami badań, pojawia się kilkanaście nowych nicków i każdy z nich mówi jeden głosem. Co mówią? Straszą upadkiem, stawiają Prezesa w złym świetle, wskazują na śmiesznie niskie wyceny, a nawet gotują żaby?
Chodzi oczywiście o zbicie wyceny przed wynikami, szkoda że odbywa się to kosztem najmniejszych, którzy są podatni na takie zagrywki.
Nie ma takiej możliwości żebym oddał choć jedną akcję przed publikacją wyników badań.
Choćby takiej...prace nad projektami trwają , bez zakłóceń i zgodnie z harmonogramem .Juz w najniższym czasie podzielimy się z wami wiadomościami na ten temat . Kurs akcji podlega wąchaniu i jest to element nie zależny od nas . Pozdrawiamy ...choćby taki , ale niech napiszą od siebie bo to może być bujda .
Codziennie bedziesz dodawał post o żabach. Ok wszyscy się z Tobą zgadzamy. Jak jutro dodasz post o tym samym pokażesz tylko ze pusty dzwon głośno dzwoni. Ale tak jutro też się z tobą zgodzę... zatrzymam akcję do wyników zarobię 50 60% ale będę ci przytakiwał... brawo ty
A mi ponowie wydaje się że to jest ten czas,
1. pięciu śmieszków rozpisywało się na forum o spadkach w celu zbicia kursu
2. W weekend wchodzi info o czym pisałem wczoraj
3. W poniedziałek wchodzi na grubo cała spekulacyjna śmietanka z Warszawy i kurs wraca do poziomu z poprzedniego roku.