• 2025-10-24 - Informacja o wyborze oferty przez Straż Graniczną Autor: ~svar [46.22.161.*]
    https://biznes.pap.pl/wiadomosci/firmy/elektrotim-sa-362025-informacja-o-wyborze-oferty-przez-straz-graniczna-na
  • Re: 2025-10-24 - Informacja o wyborze oferty przez Straż Graniczną Autor: ~Emrek [178.43.244.*]
    Co z tego nygusy i tak będą zbijać kurs :) który jest niżej niż po informacji o wyborze oferty przy elektrowni tomowej i późniejszej o skorzystania z prawa opcji (148 mln), + zakończony prace na lotnisku za 11,5 mln EUR i rozlcizenie zapory na granicy w Q3 ale co tam kurs sie osuwa. Jak dla mnie chora sytuacja patrząc chociażby na Atrem gdzie kompletnie nic się nie dzieje a kurs ytd +165 % a u Nas na ELT +20,
  • Re: 2025-10-24 - Informacja o wyborze oferty przez Straż Graniczną Autor: ~Emrek [178.43.244.*]
    Zgodnie z oczekiwaniami :) jak dla mnie to działania na tej spółce od dłuższego czasu to sprawa dla KNF, nawet gdyby dzisiaj były duże obroty i wzrost po kilku dniach znowu cena zostałaby zbita pakietami po 1-10-20-30 akcji jak to się odbywa regularnie. Róbcie tak dalej finalnie mamy coraz niższe obroty i zahamowane wzrosty brawa dla "was". Niedawno analityk BDM pisał, że ELT może stać sie celem akwizycyjnym, może o to chodzi. Popatrzcie na Atrem w którym w moim odczuciu działo się też dobrze ale nie tak jak w ELT a mimo to wzrost na konkurencie był niewspółmierny do tego odnotowanego tutaj. Wystarczyły jakieś plotki o powiązaniu jakichś spółek z atomem i były potężne wystrzały tutaj mamy realną podpisaną umowę na ok 150 mln i co zero wpływu na kurs. Ba spółka nawet sama nie wydała ESPI tylko pokątnie gdzieś na profilach społecznościowych zamieściła jakiś mały wpis, że pozyskała tak potężne zlecenie. W moim odczuciu niestety sporo na minus zmieniło się po zmianie prezesa.
    Podsumowując można by było napisać spółka wspaniała ale ludzie ****.
  • Re: 2025-10-24 - Informacja o wyborze oferty przez Straż Graniczną Autor: ~R2D2 [109.243.221.*]
    Też mi takie myśli przechodzą po głowie. Do tego Prezes od czapy wymieniony przed rokiem, przygotowywał już spółki ze stajni Folty do przejęcia. Okaże się za jakiś czas, oby ewentualna premia na wezwaniu była zacna.
  • Re: 2025-10-24 - Informacja o wyborze oferty przez Straż Graniczną Autor: ~Nowy [89.64.76.*]
    Za bardzo nie wiem dlaczego uważacie , że ktoś tu hamuje wzrosty. C/z na tej spółce jest 15 a jeszcze 2 lata temu było 7-8 po prostu w tej chwili dużo jest już w cenie.
[x]
ELEKTROTI -0,42% 47,10 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.