czy udają że tego nie widzą ? czy im się nie chce tego widzieć ,przecież robi to ten sam podmiot od wielu sesji na tym samym obrocie czyli nędznym ,panie prezesie STYPUŁA ogarnij się pan i patrz co się dzieje ,macie takie zasoby finansowe a nic z ceną akcji nie robicie ,no jak to tak
Trzeba przyznać że masz poczucie humoru :-) Co ma zarząd wspólnego z wpływem na kurs. Nie przypominam sobie aby na jakimś walnym poruszono kwestię skupu akcji własnych.
kolego -poczucie humoru w tym momencie nie ma nic wspólnego z tym co się tutaj odpierfala ,ty jesteś na gpw od wczoraj czy jak ? tyle firm robi skup akcji własnych w odpowiednim zaplanowanym celu a ty mi tu piszesz jakieś bzdety, kolejny nieogarnięty koleś czy jak ?
nie jestem stary choć 4 fakultety mam ukończone w tym prawo i ekonomię ,rozumiem że twoje stanowisko wypływa ze zbyt niskiej samooceny ,staram się to zrozumieć i przyjąć do wiadomości twój ograniczony potencjał intelektualny bezpośrednio wpływający na brak kontynuacji w kwestii prowadzenia konwersacji ,jaka firma tacy inwestorzy -totalnie żenująco parterowy poziom
Dnia 2025-10-23 o godz. 17:22 ~lion napisał(a): > nie jestem stary choć 4 fakultety mam ukończone w tym prawo i ekonomię ,rozumiem że twoje stanowisko wypływa ze zbyt niskiej samooceny ,staram się to zrozumieć i przyjąć do wiadomości twój ograniczony potencjał intelektualny bezpośrednio wpływający na brak kontynuacji w kwestii prowadzenia konwersacji ,jaka firma tacy inwestorzy -totalnie żenująco parterowy poziom
4 fakultety Ja pierniczę hahahaha. Odnoszę wrażenie że ty i POLIMEX to jedna i ta sama osoba. Jak byś był tak wyuczony to byś nie pisał o tym że spółka powinna skupować akcje. O tym decyduje walne zgromadzenie akcjonariuszy. Możesz zadzwonić np. do głównych akcjonariuszy. Są to spółki energetyczne ale oni też by musieli zadecydować o dokupieniu akcji na walnym zebraniu. Jak chcesz z kimś rozmawiać to rzeczowo bez ubliżania. Ja też potrafię ubliżyć ale co to da ? Nie trzeba być długo na GPW aby mieć wiedzę. Można kupować od wczoraj albo dzisiaj ale należy się do tego przygotować.