• prezes zwial Autor: ~Litosciwy [93.159.55.*]
    jak to swiadczy o nowej grze?
    nie wiem, ale sie domyslam.
  • Re: prezes zwial Autor: ~Starward [46.227.240.*]
    Prezesa nie ma od 2lat :D
    A nie jest jednak nowy prezes od wczoraj(nie doczytałem dokładnie pobieranie czytałem, myślałem że tylko do RN ktoś wszedł) - Szafraniec prezese. co był wcześniej członkiem Zarządu i to on właśnie dużo objął akcji z ostatniej emisji po 8.83zl 10tys akcji prawie za 100k zł choć sam mam za wiecej kupione od niego, ale to też dobrze świadczy o nim że wierzy w spółkę i nową grę. Czekamy na demko i dzidę na kursie potem jeszcze większą dzidę pod wczesny dostęp.. :)
  • Re: prezes zwial Autor: ~Pankracy [37.248.210.*]
    Szkoda, że nie podano w komunikacie co z Panem Maciejem Dobrowolskim, czy zostaje w firmie bo obejmuje jakieś inne obowiązki, czy całkowicie traci kontakt z firmą?! Był mocno zaangażowany w najnowszy projekt.
  • Re: prezes zwial Autor: ~Starward [188.33.26.*]
    No szkoda słuchałem wszystkich jego wywiadów na YouTube przez co dużo się dowiedziałem i ich najnowszej grze i że mają 2grywalne dema z czego się tu smieja, ale taka prawda jest kto jest w temacie i słuchał wszystkich wywiadów jego na kilku różnych kanałach, wszystkie filmiki wkleiłem z jego udziałem na Discord na kanale Starward. I w Tokio na targach reprezentował firmę i nową grę.Trochę się dziwię czemu odszedł, może dostał lepsza posadę w innej firmie, ale trochę akcji też objął jakk pójdzie dzida na kursie to swoje też zarobi :)
    Zapytam Angelikę na Discord o Dobrowolskiego. Jak odpisze napisze co z tym panem. :)
  • Re: prezes zwial Autor: rookie1 [37.47.154.*]
    Pan Dobrowolski był twarzą tej gry i kluczowym czlowiekiem. Brak info co z nim dalej. Spółka jakoś powinna moim zdaniem to skomentować. Szczególnie że niedługo wejdą na rynek nowe akcje z emisji serii K. Czy wiadomo może jaki pakiet akcji ma Pan Dobrowolski? Czy oboejmował jakaś część serii K? Co się stało że nie wydali demo? Co bedzie z EA? Czy jest w ogóle sens puszczania EA w takim gorącym okresie do końca roku? Dziwne to wszystko...
    Panikujcie niepotrzebnie czekamy na demko i EA spokojnie i tyle tym bardziej że już dawno mają. Kto był w Tokio na targach już mógł sobie zagrać w demko :D
    Tu masz obecny prezes objął ponad 10tys akcji, a Dobrowolski 3.7tys akcji serii K

Oferta objęcia Akcji serii K została zgodnie z przepisami kodeksu spółek handlowych skierowana do 9 osób fizycznych i 1 osoby prawnej, z którymi zawarto łącznie 10 umów objęcia Akcji serii K, w tym m.in. do Pana Andrzeja Szafrańca, Członka Zarządu Emitenta, który objął 10.193 Akcje serii K za łączną kwotę 90.004,19 zł oraz do Pana Macieja Dobrowolskiego, Członka Zarządu Emitenta, który objął 3.706 Akcji serii K za łączną kwotę 32.723,98 zł.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/STARWARD-INDUSTRIES-S-A-Zawarcie-kompletu-umow-objecia-oraz-oplacenie-akcji-serii-K-w-tym-przez-czlonkow-Zarzadu-Emitenta-9009468.html
  • Re: prezes zwial Autor: ~Cfaniak [178.42.203.*]
    A tam zwiał, moze go po prostu wyrzucili?

[x]
STARWARD 0,81% 10,00 2025-11-19 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.