co się dzieje żeś taki nad pobudzony od wczoraj jesteś? jeszcze niedawno tak bardzo tutaj zachwalałeś nie uczestniczenie w forum, a tu taka zmiana i nawet twojego szefa też z urlopu ściągnęli . . .
Strasznie Czarna dzisiaj placzesz, pare stron postow o pkpc ktorego akcji nie masz? Wszystko brane z prawej, co podobno uwazasz ze jest przykladem akumulacji :):):)
Jak tam JSW kupowane po 70? A S&P juz jest na 1600? A PKP po 7 PLN? Jak tam PEPCO po 40 zachecane do kupna?
Antywskazniku -
No dobra, dobra wiemy ze wspieranie rodziny na swoim jest najwazniejsze. No to co sie martwisz? Przeciez nakaramiliscie z prawej? Na pewno odkuipicie taniej
Smarku , ja w przeciwieństwie do Ciebie inwestuje indywidualnie , proponuje łatwy sprawdzian , kto w jakim celu interesuje się akcjami PKPC , sprawdzamy ? Ja jutro wystawiam w pierwszej kolejności 50 tys akcji po 18.00 zł , jak Ty wystawisz swoje w takiej samej ilości za 18,10 zł to ja podbije i wystawię po 18,20 zł 100 tys akcji , sprawdzamy kto tu pajacuje ? Jestem gotowy , masz honor to działamy ?
Dnia 2025-10-23 o godz. 16:09 ~Mikołaj napisał(a): > Patrzcie jak się pozbywać resztek szacunku dla 10 groszy różnicy w cenie. > > Piękne. > > Patrzcie i niech to będzie przykładem, żeby nigdy tam się nie znaleźć. > > Kiedy raz dajesz . . . już zawsze nią będziesz. > > :))))))) > > Hawk.
Jakiego szacunku Mikolaj, Czarna jak ja zlapali za reke to pisala ze nie jej, a jak pokazywali ze przytwierdzona do jej ciala to pisala "kazdy orze jak moze" :):):)