Przekonałeś pół bankiera, mega merytoryczne uzasadnienie,wieloryby czytając to ustawiają się w kolejce.
Kolejny post będzie typu tuż przed czy 100zl w tym roku ?
mienisz sie wielorybem inwestując w spółke o kapitalizacji 7 mln czytając jedynie bankierowe dyrdymałki? skoro pitolisz farmazony to jesteś ciekaw - niestety nikt ci nie podpowie ile wrzucic i kiedy plus date wyjumania abys był bogaty - taki bankierowy smaczek ;)
jeśli cie stac wrzucic tu dla samego ryzyka 1-20-30 tysia zeta aby wyciągnąć byc może kilka razy tyle toś nie wieloryb - póki co jesteś ikra nie dorsz nawet ...
Już niedługo i komunikat o upadłości będzie bo tak to wygląda! Stratę tu mam nie małą i ani myślę komuś oddać po tej cenie! Wolę to spalić żeby nikt na tym nie zarobił!
Trzeba było kupować jak przejęli, ubrani w ngg oddawali po taniości, cześć sprzedać na podbitce żeby klepnąć zysk a cześć sobie trzymać. Ale ty pewnie na tej podbitce brałeś stąd płacz. Tak na 30gr by mogło spaść to by było wycie :)
heh jakiej podbitce ściemniaczu jesteśmy po konsolidacji czyli bez niej obecna cena papieru to DNO BO CALE 0,04 ZŁ :)) różnica jest taka ze wcześniej miałeś 1000 akcji a teraz masz 100
Dlaczego kogoś oskarżasz jak nie wiesz kiedy kupował?
Ja i i kilku innych jesteśmy tu dłużej, podążam za cpar.
Jak okazalo się ze ngg oddaje to sypali po 2,3 gr w panice potem zrobili resplit (2gr to było potem 20gr w gotówce bez zmian masz ino mniej akcji ). Każdy cos tam podebral, mniej, jeden więcej .
Kurs podbili już po resplicie w okolice 50gr(dawne 5gr)
Podam przykład na prostych liczbach.
Kupując przed resplitem np. 100k akcji x 0,03gr = 3000 zl.
Po resplicie masz 10k akcji x 30gr = 3000 zl.
Kurs idzie na 50gr sprzedajesz 10k akcji x 50gr = 5000zl.
Kupiłeś za 3000 zl
Sprzedałeś za 5000zl masz plus 2000 zl.
To tak w uproszczeniu.
Teraz rozumiesz czy dalej będziesz obrażać.
Nawet pisali wtedy że okazja coś podebrać, poczekać to bylo wycie.
Dnia 2025-10-25 o godz. 13:46 ~Wow napisał(a):
> Dlaczego kogoś oskarżasz jak nie wiesz kiedy kupował?
> > Ja i i kilku innych jesteśmy tu dłużej, podążam za cpar.
> >
> > Jak okazalo się ze ngg oddaje to sypali po 2,3 gr w panice potem zrobili resplit (2gr to było potem 20gr w gotówce bez zmian masz ino mniej akcji ). Każdy cos tam podebral, mniej, jeden więcej .
> > Kurs podbili już po resplicie w okolice 50gr(dawne 5gr)
> >
> > Podam przykład na prostych liczbach.
> > Kupując przed resplitem np. 100k akcji x 0,03gr = 3000 zl.
> >
> > Po resplicie masz 10k akcji x 30gr = 3000 zl.
> >
> > Kurs idzie na 50gr sprzedajesz 10k akcji x 50gr = 5000zl.
> >
> > Kupiłeś za 3000 zl
> > Sprzedałeś za 5000zl masz plus 2000 zl.
> > To tak w uproszczeniu.
> >
> > Teraz rozumiesz czy dalej będziesz obrażać.
> >
> > Nawet pisali wtedy że okazja coś podebrać, poczekać to bylo wycie.
> >
> > Mam nadzieję ze pomoglem,pozdrawiam
Planuję dobrać po wywaleniu części na 0,48-0,51 o ile ktoś sypnie niżej :)
Też brałem od hakowych sierżęgi a jak kwiczeli haha. Kupowali po kilkadziesiąt groni wisząc z hakiem a oddali za grosiny.
Sypcie panicznie
Dnia 2025-10-25 o godz. 14:38 ~Tom napisał(a): > Dnia 2025-10-25 o godz. 13:46 ~Wow napisał(a): > > > Dlaczego kogoś oskarżasz jak nie wiesz kiedy kupował? > > > > Ja i i kilku innych jesteśmy tu dłużej, podążam za cpar. > > > > > > > > Jak okazalo się ze ngg oddaje to sypali po 2,3 gr w panice potem zrobili resplit (2gr to było potem 20gr w gotówce bez zmian masz ino mniej akcji ). Każdy cos tam podebral, mniej, jeden więcej . > > > > Kurs podbili już po resplicie w okolice 50gr(dawne 5gr) > > > > > > > > Podam przykład na prostych liczbach. > > > > Kupując przed resplitem np. 100k akcji x 0,03gr = 3000 zl. > > > > > > > > Po resplicie masz 10k akcji x 30gr = 3000 zl. > > > > > > > > Kurs idzie na 50gr sprzedajesz 10k akcji x 50gr = 5000zl. > > > > > > > > Kupiłeś za 3000 zl > > > > Sprzedałeś za 5000zl masz plus 2000 zl. > > > > To tak w uproszczeniu. > > > > > > > > Teraz rozumiesz czy dalej będziesz obrażać. > > > > > > > > Nawet pisali wtedy że okazja coś podebrać, poczekać to bylo wycie. > > > > > > > > Mam nadzieję ze pomoglem,pozdrawiam > > Planuję dobrać po wywaleniu części na 0,48-0,51 o ile ktoś sypnie niżej :) > > Też brałem od hakowych sierżęgi a jak kwiczeli haha. Kupowali po kilkadziesiąt groni wisząc z hakiem a oddali za grosiny. > > Sypcie panicznie
Ciekawe czy są tu jeszce pobieranie z poprzedniej spółki, dość dużo wtedy oddawało ale czy wszyscy. Mogli się wstrzymać i wywalić w ostatnich tygodniach zmniejszając stratę a tak oddali na dnie. Pamiętam jak ludzie tłumaczyli co się dzieje i nie warto sprzedawać ale nie dotarlo. Wisieli lata na haku i oddali najtaniej jak mogli bo cięcie strat pojęcie im nie znane tylko bajko czaty wówczas he he.
Można przywoływać dane historyczne... Obecne realia są takie, że na GNS sypią pomimo kuszących planów mega produkcji. Czy tutaj coś w końcu zrobią? Może podepną jakąś działkę produkcji lub dystrybucji, a może spółka na sprzedaż? Na chwilę obecną wygląda to na kreatywną księgowość. Nie rozpieszczają nas espi.
siejesz zamęt - popatrz co zrobiono na labocanna w 2021 roku - tutaj będzie taka sama rozgrywka - cpar rozdał kilkudziesięciu znajomkom 30 mln papiera, rozstawi odpowiednio w czasie espiki pod wygar, podbite zrobi pod niebo i papier spadnie na zęby...
załapiesz się i zarobisz choćby połowę to banana będziesz miał - ciesz sie z proroctwa ;) ptysiu niedomyslny.
Taki z Ciebie niepoprawny optymista, czy zapakowany po uszy? Zejdź na ziemię, kurs po emisji najczęściej dąży do ceny emisyjnej, która w tym przypadku wynosi 10gr. Odstępstwa od powyższej reguły dotyczą spółek, które mają coś do zaoferowania oraz dynamicznie się rozwijają. O czym my tutaj możemy mówić? Oświeć mnie, bo na pewno nie o rozwoju.
Robią to co z poprzednimi a szczególnie tą ostatnią, Cepar słowo klucz a marudy i tak nie zrozumia bo nie grali nie podazali za cparem.
Po co dyskutujecie z nimi. Po wpisach widać że nie interesowali się.