A to ciekawe, możesz rozwinąć swoją myśl? Bo to dokładnie odwrotnie niż powinno być. Na każdej innej spółce kurs by wystrzelił w kosmos po takiej informacji. Czemu ludzie nie chcą Boryszewa? Co ich zniechęca? Pytam poważnie.
Droga Jadziu kurs jest wyraźnie sterowany, bo tak jak piszesz na każdej innej spółce wystrzeliłby w kosmos, mam tylko nadzieję, że to ktoś z zewnątrz a nie wujek Romek który nie daj Boże chciałby Borka ściągnąć z giełdy i brać zyski tylko dla siebie, bo wtedy to wszyscy leżymy a jeśli to nie on to powinno być dobrze czas pokaże ale życzę nam obojgu aby to sztuczne trzymanie kursu za pupę nie było efektem działania wujka Romana. Pozdrawiam Cię i cierpliwości dziewucha!!!
Lepiej przeczekać i brać zyski ze stratą bym z Borka nie wychodził bo potencjał do dalszego spadku malutki a widmo potężnego zarobku ogromne, takie moje skromne zdanie ale zrobisz jak czujesz, pozdrawiam Cię!!!
Ja również nie jestem w stanie logicznie wytumaczyć dlaczego kurs tak się zachowuje. Jednak jak wracam pamięcią wstecz, czy nie jest zwykle tak, że cała gielda w górę a Borek w dół, albo na giełdzie kicha wszystko spada a Borek wtedy na zielono?
Dziwne to jest. Tak silne info powinno wstrząsnąć kursem na plus i to mocno. I bylo 20% i nagle zostały 2 a pozniej 3 dni minusów. No to jest jakaś kpina. A boryszew znam z dawnych lat i pamietam, ze kurs oscylowal wlasnie w okolicach 6 zl. Porównajmy to z innymi starymi firmami z gpw gdzie kurs skoczył kilkaset % w górę.