Po co umowy, skoro 12 zaryglowane i pompa na wyższe poziomy w 2-3 sesje się szykuje xD No i drony mają być, po walnym espi ma wjechać xD Nie jesteś kumaty kropek nie łączysz? xD
...a spółka, która będzie produkowała drony przyszła do mnie :-) Już chyba wiadomo, co tu się szykuje - wystarczy połączyć kropki!
Szykuje się mega pompa, tylko espi niech wjedzie xD
no i mamy, 79mln w Mirandzie: "Zarząd Lubawa S.A. w Ostrowie Wielkopolskim [Emitent] informuje, iż w dniu dzisiejszym powziął informację o rozpoczęciu, w dniu 29.10.2025 r., przez Spółkę zależną od Emitenta: "MIRANDA" Sp. z o.o. w Turku [MIRANDA] negocjacji umów [Umowy] z jednym z krajowych kontrahentów z Grupy PGZ. Negocjowane umowy opiewają wstępnie na łączną wartość przekraczającą 79 mln zł brutto i mają obejmować dostawy wielozakresowych pokryć maskujących, w ilościach i terminach, które zostaną ustalone w Umowach. Dostawy są wstępnie przewidywane na lata 2026-2028, okresy dostaw mogą jednak ulec zmianie w toku negocjacji"
A jak podpiszą tą umowę w listopadzie to zobowiązujesz się zniknąć z tego forum...? Z drugiej strony jak to się komicznie czyta. Widać ,że twoja wiedza dotycząca spółki i gpw jest bliska 0 i powielasz tylko to co dostajesz sms .
A co ja mam ciebie uczyć czytać? Widzę ,że powielanie bagna typu " kończymy na zielono" czy" będzie 25 w trzy sesje " wychodzi ci perfekcyjnie...:) Zapewne dlatego ,że piszesz bzdury pod jednym nikiem a pod XD powielasz swoje brednie. I robisz to na wielu forach by the way:)
Ale na medicalg to chociaż piszę mądrze i ulica może się wahać tu to całkowite bagno więc nie wiem jak sandman to akceptuje...:):):) Z drugiej strony bez xd i dd nie było by zabawy wieć serdecznie kolegę w duch osobach pozdrawiam. Aż boje się pomyśleć jak wleci to espi:)
Fajnie się czyta, jak walicie na oślep i pudłujecie xD Spółkę też tak analizujecie? xD
@jednooki przynajmniej się sam przyznajesz do tego, co robisz. Brawo za odwagę xD