Jak firma z tak ogromnym wielomiliardowych portfelem może być tak tania. Tu powinno być 3 razy więcej za akcję.
Ps
Tylko proszę o niekomentowanie postu przez złośliwych członków " szajki" a szczególnie osobnika na V. Dziękuję
Przed chwilą napisałem,cze szajka zamieszcza posty typu: kupicie po 2 zł. Jeden z nich szybko namalował post, że już teraz kupicie po 3 zl.. Nie tak dawno pisali, że kupicie po 4.80 zł:). Skąd tych jeł.pòw biorą:)
Nie komentuję tylko wyrażam swoje zdanie ... I napiszę jeszcze raz: twoje pobożbe życzenia to za mało aby urosło ,twoje wpisy świadczące o niskiej inteligencji i nieznajomości świata w którym istniejesz również nic nie zdziałają ... sorry .
Wiesz... kilkanaście lat temu miałem na MILLENNIUM doczynienia z podobnym osobnikiem o mentalności znudzonego alfonsa któremu też się wydawało iż zhadł wszystkie rozumy i może ludziom mówić co mają robić wyjaśniać im zagadki wszechświata... to nie ty ?
Nie obrażaj ludzi, człowieku z niskim IQ i tendencjach cukierkowo- kakaowych o, których sam nadmieniałeś nie pytany o nie.. Do pracy się zabierz i nie udawaj inteligenta, którym nie jesteś, bo Twój brak kultury i kompleksy wychodzą na każdym kroku.
You were probably bullied at school and had a difficult childhood. Sorry. I nie zazdrość innym.
Wyzywasz mnie tylko dlatego że mam inne zdanie dotyczące tej spółki .Gdy ty piałeś że już tuż tuż ogromne wzrosty bo umowy, zapewnienia i kontrakty ja napisałem hola hola może jeszcze spaść i kto tu jest chamem ?